Terugkijken: keynote met de Apple Watch en nieuwe Macbook

Gijs Ettes
9 maart 2015, 20:37
1 min leestijd

Elke Apple keynote biedt weer een aantal leuke verrassingen en dat was vandaag niet anders. Het Spring Forward-event bracht ons onder andere een nieuwe Macbook, ResearchKit en Apple Watch-apps.

Lees verder na de advertentie.

Apple keynote terugkijken

Het Spring Forward event is inmiddels ten einde, maar hier kan je de volledige keynote op de site van Apple terugkijken. Tijdens de keynote deed Apple de nieuwe Macbook uit de doeken, die dunner en lichter is en in april verschijnt, alsmede upgrades voor de bestaande Macbook Air en Pro. Ook presenteerde de fabrikant ResearchKit, een softwareframework voor de medische wereld dat nauw samenwerkt met iPhone en HealthKit.

apple keynote

Uiteraard stond Spring Forward ook in het teken van de Apple Watch en alle mogelijkheden en apps die deze te bieden heeft. Het slimme horloge is vanaf 24 april verkrijgbaar in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Canada, China, Australië en Hong Kong, maar dus nog niet in Nederland en België. De Apple Watch prijzen liggen tussen de 399 euro (voor de 38mm Sport) en 18.000 euro (voor de meest luxe uitvoering van de Edition).

Tot slot maakte Apple bekend dat iOS 8.2 downloaden vanaf vandaag mogelijk is. De update wordt over-the-air beschikbaar en voegt onder meer Apple Watch-ondersteuning toe.

Het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu