De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

iPhoned whitelisten in je adblocker: waarom en hoe

Flikkerende lichtjes, schreeuwende teksten: sommige websites lijken tegenwoordig wel een kermis door de grote hoeveelheid aan advertenties. Niet zo gek dus dat mensen een adblocker gebruiken om al die overvloedige reclames af te schermen. Aan deze blockers zit voor ons echter wel een nadeel. De advertenties die wij plaatsen, zijn namelijk een cruciale inkomstenbron voor iPhoned.

Waarom we je vragen om iPhoned te whitelisten

De redactie van iPhoned schrijft wekelijks tientallen onafhankelijke artikelen om jou te helpen alles uit je Apple-apparaten te halen.

Al die informatie bieden we gratis aan. Van de inkomsten die onze advertenties opleveren, betalen we ons team van deskundigen die zich dagelijks met veel journalistieke passie vastbijt in de materie. Ook dekken we daar onze andere kosten mee.

Voor ons zijn die advertentie-inkomsten onmisbaar om ons werk te kunnen doen: maandelijks meer dan 1,3 miljoen bezoekers op een zo goed mogelijke manier helpen. Daarom vragen we je -als je blij bent met onze content- om onze website te ‘whitelisten’ in je adblocker.

Zo kunnen wij onze verhalen gratis blijven aanbieden. Wij nemen onze verantwoordelijkheid om onze advertenties zo te positioneren, dat je er geen last van hebt – zowel visueel als qua snelheid van onze website. Mocht je toch klachten hebben, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Zo kun je iPhoned whitelisten

Als je ervoor kiest om iPhoned te whitelisten, dan kun je dat op twee manieren doen: in je browser op je mobiele apparaat en van de desktopsite.

Op de mobiele site:

Als je iPhoned bezoekt vanaf je smartphone en een adblocker gebruikt, kun je onze website whitelisten door de adblocker die je gebruikt te openen. Hier vind je een optie zoals ‘Websites op witte lijst’. Vul hier iphoned.nl in en voeg deze toe aan de witte lijst.

Op de desktopsite:

Als je iPhoned bezoekt vanaf een Mac of pc terwijl je aan adblocker aan hebt staan, kun je onze website gemakkelijk whitelisten. Tik hiervoor op het icoontje van de adblocker in de adresbalk boven in browser die je gebruikt. Afhankelijk van welke adblocker je gebruikt, kun je hier vrijwel altijd een optie aanvinken zoals ‘Vertrouw deze site’ of een optie als ‘Adblocker enabled on this site’ uitvinken. Hierdoor vertrouwt de adblocker iPhoned, en toont deze voortaan dus wel advertenties. Ververs hierna je browser om de aangepaste instelling te activeren.

Namens het complete team van iPhoned, bedankt!

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu