Apple Watch prijzen bekend: dit kost de smartwatch in euro’s

Gijs Ettes
9 maart 2015, 20:13
1 min leestijd

De Apple Watch prijzen in euro’s zijn bekend. De eerste smartwatch van Apple is vanaf 399 euro verkrijgbaar, maar voor de gouden Edition betaal je maar liefst 10.000 euro.

Lees verder na de advertentie.

Dit zijn de Apple Watch prijzen

apple watch prijzen

Hoewel de Apple Watch voorlopig niet naar Nederland en België komt, is wel al bekend wat het apparaat in Europa gaat kosten. De Sport start bij 399 euro voor het 38mm-model en voor het grotere 42mm-model betaal je 449 euro. De normale Apple Watch kost tussen de 649 (38mm) en 699 (42mm) euro en voor de gouden Edition betaal je maar liefst 11.000 (38mm) of 13.000 euro (42mm). Voor dat bedrag krijg je een 18-karaats gouden horloge met een gele of rosegouden uurwerk. De duurste versie van de Edition met een nog luxere polsband kost 18.000 euro.

Als gezegd wordt de Apple Watch voorlopig niet in ons land beschikbaar. Vanaf 10 april is het apparaat te reserveren en twee weken later verschijnt het in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Canada, China, Australië en Hong Kong. Naar eigen zeggen werkt Apple hard om ervoor te zorgen dat de Apple Watch snel in meer landen beschikbaar wordt.

→ Wil je de Apple Watch kopen, kom dan meer te weten over de release en prijzen.

Dit kosten de Apple Watch polsbandjes

De Apple Watch prijzen kunnen nog flink oplopen als je voor andere soorten polsbandjes kiest. De siliconen sportarmbanden kosten 59 euro per stuk, terwijl je voor de lederen en Milanese armbanden 169 euro betaalt. Het modern lederen horlogebandje met metalen sluiting kost 269 euro en voor de fraaie schakelarmband moet je maar liefst 499 euro neertellen.

Het laatste nieuws over de Apple Watch

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen