iPhoned nieuwsbrief: een dagelijkse of wekelijkse Apple-update in je mailbox

Iedere dag gebeurt er zoveel in de wereld van Apple, dat we er met gemak een website mee kunnen vullen. Om het overzicht te bewaren, maken we ook een wekelijkse en dagelijkse iPhoned-nieuwsbrief. Hiermee ben je elke ochtend in een paar minuten weer helemaal bij over de laatste ontwikkelingen op Apple-gebied.

De enige iPhone nieuwsbrief die je nodig hebt

Onze iPhoned-nieuwsbrieven zijn opgedeeld in twee soorten: de dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief. Onze dagelijkse nieuwsupdate is een compact overzicht van alle berichten die de afgelopen 24 uur op iPhoned verschenen zijn. Handig om ‘s ochtends door te nemen, zodat je precies weet wat er allemaal gebeurd is op Apple-gebied. Deze dagelijkse update is bedoeld voor de doorgewinterde Apple-fanaat, die niks wil missen als het op het bedrijf uit Cupertino aankomt.

iPhone nieuwsbrief

Wekelijkse iPhoned-nieuwsbrief

Daarnaast ploft er iedere vrijdagavond een speciale weekupdate in de mailbox van duizenden Nederlandse en Belgische Apple-fans. De wekelijkse nieuwsbrief van iPhoned is met de hand samengesteld en aangevuld met nieuwe inzichten. Zo krijg je in één mail een overzichtelijke update van alleen het belangrijkste van Apple, of het nu over nieuws, apps of tips gaat.

Naast de artikelen en video’s die je op iPhoned tegenkomt, krijgen nieuwsbrieflezers zo nu en dan leuke extra’s. Zo zijn er regelmatig prijsvragen exclusief voor leden van de nieuwsbrief en zijn zij de eersten die met nieuwe projecten van iPhoned aan de slag kunnen. Door het onderstaande formulier in te vullen, sluit je jezelf aan bij de duizenden andere iPhoned-lezers die onze nieuwsupdates ontvangen. Inschrijven is uiteraard helemaal gratis, en we gebruiken je e-mailadres nooit om reclames of spamberichten te sturen.

Meld je nu aan:

Bij aanmelding ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Download onze app

Download onze app