iPhoned nieuwsbrief: een dagelijkse of wekelijkse Apple-update in je mailbox

Iedere dag gebeurt er zoveel in de wereld van Apple, dat we er met gemak een website mee kunnen vullen. Met onze nieuwsbrief ben je in een paar minuten weer helemaal bij over de laatste ontwikkelingen op Apple-gebied.

De enige iPhone nieuwsbrief die je nodig hebt

Onze iPhoned-nieuwsbrieven zijn opgedeeld in twee soorten: de dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief. Onze dagelijkse nieuwsupdate is een compact overzicht van alle berichten die de afgelopen 24 uur op iPhoned verschenen zijn. De wekelijkse nieuwsbrief van iPhoned is met de hand samengesteld en aangevuld met nieuwe inzichten. Zo krijg je in één mail een overzichtelijke update van alleen het belangrijkste van Apple, of het nu over nieuws, apps of tips gaat. De dagelijkse update is bedoeld voor de doorgewinterde Apple-fanaat, die niks wil missen als het op het bedrijf uit Cupertino aankomt.

iPhoned

Naast de artikelen en video’s die je op iPhoned tegenkomt, krijgen nieuwsbrieflezers zo nu en dan leuke extra’s. Zo zijn er regelmatig prijsvragen exclusief voor leden van de nieuwsbrief en zijn zij de eersten die met nieuwe projecten van iPhoned aan de slag kunnen. Inschrijven is uiteraard helemaal gratis, en we gebruiken je e-mailadres nooit om reclames of spamberichten te sturen. Ben je al ingeschreven en wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen. Schrijf je dan uit via het afmeldformulier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's