iPhoned nieuwsbrief: een dagelijkse of wekelijkse Apple-update in je mailbox

Iedere dag gebeurt er zoveel in de wereld van Apple, dat we er met gemak een website mee kunnen vullen. Met onze nieuwsbrief ben je in een paar minuten weer helemaal bij over de laatste ontwikkelingen op Apple-gebied.

Win de nieuwe iPhone!

Zoals vaste lezers inmiddels van ons gewend zijn, geven we ook dit jaar weer een nieuwe iPhone weg. Het gaat hier om de opvolger van de iPhone XS, de iPhone 11 dus.

Zo doe je mee: je hoeft jezelf enkel in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dat kan via de app, of met het inschrijfformulier onderaan dit bericht. Onze trouwe lezers zijn we uiteraard niet vergeten: Ben je al lid van onze nieuwsbrief, dan doe je automatisch mee.

De enige iPhone nieuwsbrief die je nodig hebt

Onze iPhoned-nieuwsbrieven zijn opgedeeld in twee soorten: de dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief. Onze dagelijkse nieuwsupdate is een compact overzicht van alle berichten die de afgelopen 24 uur op iPhoned verschenen zijn. De wekelijkse nieuwsbrief van iPhoned is met de hand samengesteld en aangevuld met nieuwe inzichten. Zo krijg je in één mail een overzichtelijke update van alleen het belangrijkste van Apple, of het nu over nieuws, apps of tips gaat. De dagelijkse update is bedoeld voor de doorgewinterde Apple-fanaat, die niks wil missen als het op het bedrijf uit Cupertino aankomt.

Naast de artikelen en video’s die je op iPhoned tegenkomt, krijgen nieuwsbrieflezers zo nu en dan leuke extra’s. Zo zijn er regelmatig prijsvragen exclusief voor leden van de nieuwsbrief en zijn zij de eersten die met nieuwe projecten van iPhoned aan de slag kunnen. Inschrijven is uiteraard helemaal gratis, en we gebruiken je e-mailadres nooit om reclames of spamberichten te sturen.

Download onze app

Download onze app