iPhoned nieuwsbrief: een dagelijkse of wekelijkse Apple-update in je mailbox

Iedere dag gebeurt er zoveel in de wereld van Apple, dat we er met gemak een website mee kunnen vullen. Met onze nieuwsbrief ben je in een paar minuten weer helemaal bij over de laatste ontwikkelingen op Apple-gebied.

De enige iPhone nieuwsbrief die je nodig hebt

Onze iPhoned-nieuwsbrieven zijn opgedeeld in twee soorten: de dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief. Onze dagelijkse nieuwsupdate is een compact overzicht van alle berichten die de afgelopen 24 uur op iPhoned verschenen zijn. De wekelijkse nieuwsbrief van iPhoned is met de hand samengesteld en aangevuld met nieuwe inzichten. Zo krijg je in één mail een overzichtelijke update van alleen het belangrijkste van Apple, of het nu over nieuws, apps of tips gaat. De dagelijkse update is bedoeld voor de doorgewinterde Apple-fanaat, die niks wil missen als het op het bedrijf uit Cupertino aankomt.

nieuwsbrief

Naast de artikelen en video’s die je op iPhoned tegenkomt, krijgen nieuwsbrieflezers zo nu en dan leuke extra’s. Zo zijn er regelmatig prijsvragen exclusief voor leden van de nieuwsbrief en zijn zij de eersten die met nieuwe projecten van iPhoned aan de slag kunnen. Inschrijven is uiteraard helemaal gratis, en we gebruiken je e-mailadres nooit om reclames of spamberichten te sturen. Ben je al ingeschreven en wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen. Schrijf je dan uit via het afmeldformulier.

Toestemming

Ik geef iPhoned (BigSpark B.V.) toestemming om me per e-mail op de hoogte te houden van door onze redactie geselecteerde Apple nieuwtjes, tips, wetenswaardigheden en unieke acties en aanbiedingen.

De bovenstaande gegevens worden bewaard gedurende jouw inschrijving. Je kunt je in iedere nieuwsbrief eenvoudig weer afmelden.

We behandelen je gegevens met respect en sturen geen spam. Lees meer over onze privacyverklaring of stuur een mail naar privacy@bigspark.com.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door dit formulier in te dienen, erken je dat de door jouw verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu