Over iPhoned

Sinds de oprichting in 2007 is iPhoned een vertrouwd gezicht in de Apple-community, de website bereikt maandelijks ruim een miljoen bezoekers en is de grootste Apple-website van Nederland.

Startpunt voor elke Apple-enthousiast

iPhoned is sinds de oprichting in 2006 het startpunt voor elke Apple-enthousiast. Een dedicated team van ervaren specialisten werkt doorlopend aan de website. Ze doen verslag van het laatste nieuws, handige tips en maken reviews van de beste apps. Ook voelen ze de laatste Apple-producten en -accessoires stevig aan de tand.

Het team experts achter iPhoned.nl

Persinformatie

Ons team staat klaar voor journalisten die op zoek zijn naar informatie of naar deskundigen die tekst en uitleg kunnen geven bij de actualiteit. Neem contact met ons op.

Beste prijsvergelijking van Apple producten

Een belangrijk onderdeel van iPhoned is de product- en prijsvergelijker van Apple-devices. De mogelijkheden hiervan zijn uniek in Nederland. Realtime checken en vergelijken onze systemen de productprijzen (los of met abonnement), levercondities en shopbeoordelingen van alle belangrijke Nederlandse webwinkels. Dit geldt voor onder andere iPhones, iPads en Apple Watches.

Auteurs

Peter Geurts

Smartphone , tech-liefhebber en internetgeek. Dagelijks als ondernemer actief achter de projecten Smartphone.nl, Androidplanet.nl en iPhoned.nl. Master ‘E-business’ afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en een bachelor ‘bedrijfseconomie’ aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Directeur van BigSpark B.V., de uitgever achter iPhoned.nl

Bekijk alle 20 berichten

Rens Blom

Freelance techjournalist uit Castricum die voor online en papieren media schrijft over elektronica, technologie en innovatie. Maakt in zijn vrije tijd graag strandwandelingen met de hond.

Bekijk alle 9 berichten

Download onze app

Download onze app