Over iPhoned

iPhoned.nl is een project van BigSpark B.V.

iPhoned.nl is een project
van BigSpark B.V.

Meer informatie:
Tip de redactie
Contactgegevens
Doelgroep
Adverteren
Cookieverklaring

Sinds de oprichting in 2006 is iPhoned een vertrouwd gezicht in de Apple-community, de website bereikt maandelijks ruim een miljoen bezoekers en is de grootste Apple website van Nederland.

Startpunt voor elke Apple-enthousiast

team-bigspark-iphoned

Het team van experts achter iPhoned.nl

iPhoned is sinds de oprichting in 2006 het startpunt voor elke Apple-enthousiast. Een dedicated team van ervaren Apple-specialisten werkt doorlopend aan deze website. Zij doen verslag van het laatste nieuws, handige tips en maken reviews van de beste apps, maar voelen ook de laatste Apple-producten en -accessoires stevig aan de tand.

Persinformatie

Ons team van Apple experts staat klaar voor journalisten die op zoek zijn naar informatie of naar deskundigen die tekst en uitleg kunnen geven bij de actualiteit, bel hiervoor met onze redactie op +31 (0)24 – 737 01 91.

Beste prijsvergelijking van Apple producten

Een belangrijk onderdeel van iPhoned is de product- en prijsvergelijker van Apple-devices, de mogelijkheden hiervan zijn uniek in Nederland. Realtime worden door onze systemen de productprijzen (los of met abonnement), levercondities en shopbeoordelingen van alle belangrijke Nederlandse webwinkels vergeleken. Dit geldt voor onder andere iPhones, iPads en Apple Watches.

 

Auteurs

Peter Geurts

Smartphone , tech-liefhebber en internetgeek. Dagelijks als ondernemer actief achter de projecten Smartphone.nl, Androidplanet.nl en iPhoned.nl. Master ‘E-business’ afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en een bachelor ‘bedrijfseconomie’ aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Directeur van BigSpark B.V., de uitgever achter iPhoned.nl

Bekijk alle 20 berichten