Over iPhoned

iPhoned.nl is een project van BigSpark B.V.

iPhoned.nl is een project
van BigSpark B.V.

Meer informatie:
Tip de redactie
Contactgegevens
Doelgroep
Adverteren
Cookieverklaring

Sinds de oprichting in 2006 is iPhoned een vertrouwd gezicht in de Apple-community, de website bereikt maandelijks ruim een miljoen bezoekers en is de grootste Apple-website van Nederland.

Startpunt voor elke Apple-enthousiast

iPhoned is sinds de oprichting in 2006 het startpunt voor elke Apple-enthousiast. Een dedicated team van ervaren specialisten werkt doorlopend aan de website. Ze doen verslag van het laatste nieuws, handige tips en maken reviews van de beste apps. Ook voelen ze de laatste Apple-producten en -accessoires stevig aan de tand.

iphoned.nl over ons

Het team experts achter iPhoned.nl

Persinformatie

Ons team staat klaar voor journalisten die op zoek zijn naar informatie of naar deskundigen die tekst en uitleg kunnen geven bij de actualiteit. Neem contact met ons op.

Beste prijsvergelijking van Apple producten

Een belangrijk onderdeel van iPhoned is de product- en prijsvergelijker van Apple-devices. De mogelijkheden hiervan zijn uniek in Nederland. Realtime checken en vergelijken onze systemen de productprijzen (los of met abonnement), levercondities en shopbeoordelingen van alle belangrijke Nederlandse webwinkels. Dit geldt voor onder andere iPhones, iPads en Apple Watches.

Auteurs

Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk alle 1164 berichten

Peter Geurts

Smartphone , tech-liefhebber en internetgeek. Dagelijks als ondernemer actief achter de projecten Smartphone.nl, Androidplanet.nl en iPhoned.nl. Master ‘E-business’ afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en een bachelor ‘bedrijfseconomie’ aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Directeur van BigSpark B.V., de uitgever achter iPhoned.nl

Bekijk alle 20 berichten