De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

iPhone 15 met abonnement: hier vind je de beste deals van het moment

Let op: de iPhone 15 met abonnement is op dit moment nog niet verkrijgbaar, deze wordt naar verwachting in september 2023 gepresenteerd. Alle informatie over de smartphone zijn daarom gebaseerd op lekken, geruchten en aannames. Neem het dus met een korreltje zout. Pas wanneer de iPhone 15 verkrijgbaar is, komt ook de prijsvergelijker online.

De iPhone 15 met abonnement is wederom een smartphone van hoge kwaliteit, net zoals de iPhones van voorgaande jaren. Daar hoort uiteraard ook een prijskaartje bij, maar deze is gelukkig lang niet zo hoog als bij de Pro en Pro Max varianten. Via de prijsvergelijker kun je mogelijk nog wat besparen, door gebruik te maken van de beste deal van dit moment.

Voor wie is de iPhone 15 met abonnement het meest geschikt?

De iPhone 15 is het instapmodel van Apple voor het jaar 2023. Daarmee is hij geschikt voor de doorsnee smartphone gebruiker die op zoek is naar een goede telefoon. Je gebruikt hem dagelijks vrij intensief voor internet, social media, YouTube, Whatsapp, bellen, muziek afspelen en meer. Voor al deze functies is de iPhone 15 met abonnement dan ook zeer goed uitgerust. Denk aan een snelle chip, een mooi scherm en goede camera’s.

Ga je voor een iPhone 15 met abonnement of toch liever als los toestel?

De iPhone 15 met abonnement aanschaffen komt met een aantal belangrijke voordelen. Zo is het gebruiksgemak natuurlijk fantastisch doordat je gewoon een vast bedrag per maand betaalt. Daardoor weet je zeker wat je kosten zijn en kom je niet voor verrassingen te staan. 

Uiteraard zijn je maandlasten wel wat hoger dan bij een los toestel, omdat je ook aflost op je toestelkosten. Het voordeel daarvan is dat je niet in één keer het hele bedrag van je bankrekening ziet verdwijnen. Zo houd je ook nog geld over voor andere leuke dingen.

De iPhone 15 los toestel

Als je niet voor het abonnement gaat en voor een iPhone 15 los toestel kiest, dan betaal je je juist wel het hele bedrag in één keer. Dat doet misschien even pijn aan je bankrekening, maar daarna houd je maandelijks wel meer geld over. 

Omdat je op deze manier ook geen lening aangaat voor je smartphone, kun je ook nooit een BKR-registratie krijgen. Dat is vooral erg prettig voor mensen die binnen twee jaar een huis willen kopen. Met een BKR-registratie kun je namelijk een stuk minder lenen.

Combineren met een sim only-abonnement

Als je voor een los toestel hebt gekozen, kun je deze alsnog combineren met een sim only-abonnement. Dit is een goede manier om toch van een abonnement te genieten, zonder dat je maandelijks hoeft af te lossen op je toestelkosten. Ook ontwijk je op deze manier een BKR-registratie omdat je geen lening aangaat. Zo geniet je van het beste van beide werelden.

Zo scoor je de beste deal

In de prijsvergelijker scoor je heel makkelijk de beste deals van dit moment. De goedkoopste aanbieding staat namelijk altijd bovenaan. Bij abonnementen moet je dan wel opletten omdat je dan ook altijd de minste MB’s, belminuten en SMS’jes krijgt. Wil je liever meer internetten of bellen? Dan gaat de prijs ook omhoog.

Door de filteropties te gebruiken kun je het aanbod aanpassen op jouw voorkeuren. Op die manier zie je ook daadwerkelijk de abonnementen waarin jij geïnteresseerd bent. Dat maakt het kiezen makkelijker. 

Als je de beste deal gevonden hebt, klik je simpelweg op de aanbieding. Je komt dan direct op de juiste pagina van de aanbieder terecht. Daar voltooi je vervolgens je bestelling zoals normaal. Veel plezier met je nieuwe iPhone 15 met abonnement!

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu