De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

iPhone 15 los toestel kopen: hier vind je de beste prijzen

Let op: de iPhone 15 los toestel kopen is op dit moment nog niet mogelijk, deze wordt naar verwachting in september 2023 gepresenteerd. Alle informatie over de smartphone zijn daarom gebaseerd op lekken, geruchten en aannames. Neem het dus met een korreltje zout. Pas wanneer de iPhone 15 verkrijgbaar is, komt ook de prijsvergelijker online.

Door de iPhone 15 te kopen haal je Apple’s instap-smartphone van 2023 in huis. Hij is wederom van hoge kwaliteit, zoals we ook gewend zijn. Uiteraard is hij ook weer een klein beetje beter dan de iPhone 14 van 2022. Door de prijsvergelijker op deze pagina te gebruiken, zie je in één oogopslag waar hij het voordeligst te verkrijgen is. Zo scoor je altijd de beste deal van dit moment.

Voor wie is de iPhone 15 kopen het meest geschikt?

De iPhone 15 kopen doe je vooral wanneer je een goede smartphone zoekt met een extreem hoog gebruiksgemak en goede specs. Qua specs haalt hij het uiteraard niet bij de Pro en Pro Max varianten, maar daar betaal je dan ook een stuk meer voor.

De iPhone 15 kopen is geschikt voor mensen die hun smartphone elke dag gebruiken om mee te bellen, internetten, entertainment en meer. Het is een high end toestel waarmee ook zware taken geen enkel probleem zijn. Daarom is hij ook voor zakelijk gebruik erg interessant.

Een iPhone 15 los toestel kopen of toch met abonnement?

Als je een iPhone 15 koopt als los toestel, dan betaal je in één keer het hele aanschafbedrag. Dat doet misschien even pijn aan je bankrekening, maar je maandlasten blijven wel lager op deze manier. Ook kun je zo geen BKR-registratie krijgen, wat natuurlijk vooral erg fijn is als je van plan bent om binnenkort een huis te kopen. Met een BKR-registratie kun je namelijk een stuk minder lenen.

Mocht je toch van de voordelen van een abonnement willen genieten, dan kun je jouw telefoon natuurlijk ook combineren met een sim only-abonnement. Zo geniet je van het beste van beide opties.

iPhone 15 met abonnement

Als je toch voor de iPhone 15 met abonnement gaat, dan kun je het toestel afbetalen in maandelijkse termijnen. Dat kan fijn zijn, omdat je dan nu niet meteen een hoog bedrag kwijt bent. Met een abonnement haal je natuurlijk wel het meeste gebruiksgemak uit je nieuwe smartphone. Houd er rekening mee dat je maandelijkse lasten flink kunnen stijgen doordat je de abonnementskosten moet optellen bij de aflossing op je toestel.

Hoe werkt de prijsvergelijker?

Dat werkt heel simpel, de prijsvergelijker toont de goedkoopste optie namelijk automatisch bovenaan. Hij houdt daarbij zelfs rekening met tijdelijke kortingsacties en promoties. Je weet dus zeker dat je altijd van de beste prijs van dit moment gebruik maakt.

Door de filteropties te gebruiken, kun je het aanbod nog wat aanscherpen. Je ziet dan alleen datgene waar je ook daadwerkelijk in geïnteresseerd bent. Denk aan een bepaalde kleur, of wat extra opslagruimte. 

Klik vervolgens op de aanbieding die het beste bij je past en je komt direct op de juiste pagina van de aanbieder terecht. Daar kun je de iPhone 15 kopen zoals je gewend bent. Alleen nu weet je zeker dat je gebruik maakt van de beste deal!

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu