iOS 18: de grootste update ooit (iPhone-nieuws week #24)

15 juni 2024, 16:03
3 min leestijd
iOS 18: de grootste update ooit (iPhone-nieuws week #24)

Apple heeft deze week iOS 18 onthuld en het is de grootste update voor je iPhone ooit. Maar dat is niet het enige wat Apple heeft laten zien!

Lees verder na de advertentie.

iOS 18 onthuld: grootste iPhone-update ooit (mét Apple Intelligence)

ios 18 bedieningspaneel veranderen

Op de WWDC 2024 heeft Apple iOS 18 en iPadOS 18 aangekondigd! Er komen enorm veel nieuwe functies naar de iPhone. Het gaat dankzij de introductie van Apple Intelligence zelfs om de grootste iPhone-update ooit, waarbij vrijwel iedere app wordt uitgebreid met nieuwe features. Ben jij ook benieuwd wat er allemaal gaat veranderen op je iPhone?

Deze functies voor de iPhone komen eraan

watchOS 11: kleine update, met leuke features

apple_watches

Ook de Apple Watch krijgt nieuwe functies met watchOS 11. Het is dit keer een kleinere update, maar dat is helemaal niet erg. Er zitten namelijk een paar leuke vernieuwingen in. In onderstaand artikel lees je alles over de belangrijkste vernieuwingen van watchOS 11!

Dit gaat er veranderen in watchOS 11

WWDC 2024 gemist: dit waren de 18 belangrijkste aankondigingen

18 functies wwdc 2024

Apple heeft tijdens de WWDC 2024 laten zien wat ze van plan zijn op de iPhoneiPadMacApple Watch en meer. Eigenlijk was het wel héél veel nieuws, maar geen nood! Na het kijken van de onderstaande video ben je razendsnel up-to-date en dat in minder dan 3 minuten.

Bekijk hier de video met de aankondigingen

AirPods krijgen nieuwe functies in iOS 18 – dit zijn ze

airpods ios 18

Apple heeft in iOS 18 ook nieuwe functies voor de AirPods aangekondigd. De oortjes krijgen er een nieuwe manier van bedienen bij. Maar wat voor nieuwe features krijgen de populaire AirPods nog meer?

Dit zijn de nieuwe functies van de AirPods

Apple Intelligence: dit moet je weten over Apple’s nieuwe AI-techniek

apple intelligence

Apple heeft eindelijk Apple Intelligence laten zien, dit is Apple’s eigen AI-techniek. Vrijwel alle Apple-apps die standaard op je iPhone staan worden uitgebreid met handige nieuwe functies. Benieuwd naar alle nieuwe AI-functies? Wij zetten ze voor je onder elkaar!

Dit kun je met Apple Intelligence

CarPlay 2.0 getoond bij WWDC 2024 (met deze nieuwe apps)

carplay 2.0 wwdc

Apple heeft in 2022 al aangekondigd dat CarPlay een grote update krijgt, maar nu lijkt het toch echt te gaan komen. Met de nieuwe generatie van het besturingssysteem kun je veel meer functies van je auto bedienen, zoals de radio of temperatuurregeling. Andere systemen van de auto worden eveneens beter geïntegreerd bij CarPlay.

Zo ziet CarPlay 2.0 eruit!

Apple Vision Pro met visionOS 2 komt naar Europa – dit is wanneer

apple vision pro kosten

De Apple Vision Pro werd een jaar geleden al aangekondigd tijdens de WWDC 2023. Inmiddels is het apparaat al een tijdje te koop in Amerika. Op maandag 10 juni kondigde Apple tijdens de WWDC 2024 aan dat de Vision Pro eindelijk ook naar Europa komt, inclusief visionOS 2. Maar naar welke landen komt de VR-bril dan?

Naar deze Europese landen komt de Apple Vision Pro!

Elon Musk doet iPhones mogelijk in de ban (door deze iOS 18-functie)

musk iphones

iOS 18 bevat een groot aantal nieuwe Apple Intelligence-functies. Daarnaast krijgt de iPhone ook integratie van ChatGPT, onder meer voor het genereren van afbeeldingen en het bieden van hulp bij het schrijven. Voor Elon Musk is dat genoeg reden om het gebruik van Apple-apparaten te verbieden bij zijn bedrijven, waaronder Tesla, SpaceX en X.

En dit is waarom Elon Musk Apple in de ban doet

Meer iPhone-nieuws

Bronnen afbeeldingen: Apple, MacRumors
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 15
Apple iPhone 15

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu