Dit is waarom je nu beter geen iPhone kunt kopen

Maurice Snijders
4 juni 2024, 15:14
2 min leestijd
Dit is waarom je nu beter geen iPhone kunt kopen

Ben je toe aan een nieuwe iPhone, dan kun je beter nog even wachten. Dit is waarom je nu geen iPhone moet kopen.

Lees verder na de advertentie.

Waarom je nu beter geen iPhone kunt kopen

Een nieuwe iPhone kopen kan natuurlijk altijd, maar niet altijd is het juiste moment. Zo is het op dit moment beter om er nog even mee te wachten.

Na de lancering van een nieuwe iPhone, wordt het vorige model al snel een stuk goedkoper. Vorig jaar oktober of november was daarom een goed moment om een iPhone 14 te scoren. En dit jaar zal de iPhone 15 rond dezelfde tijd goedkoper worden.

iPhone 15

Je hoeft geen half jaar te wachten

Kun je wachten tot november, dan is dat zeker geen slecht idee. Wil je zo snel mogelijk een iPhone? Dan raden we je toch aan om nog heel even geduld te hebben. Namelijk tot iOS 18 is gepresenteerd. Dat doet Apple tijdens de WWDC op maandag 10 juni.

iPhones die iOS 17 ondersteunen, krijgen waarschijnlijk ook wel iOS 18-ondersteuning. Maar dat wil niet automatisch zeggen dat alle nieuwe functies werken. Als je nu een iPhone koopt, kan het dus zijn dat je wel iOS 18 kunt installeren, maar dat je bepaalde nieuwe functies moet missen. Je krijgt dan misschien wel spijt van je aankoop.

Wacht je de presentatie van Apple op maandag 10 juni af, dan weet je precies wat je allemaal kunt verwachten. En het helpt je ook om te bepalen welke iPhone je het beste kunt kiezen. Wil je nu de nieuwste iPhone en kun je niet wachten tot november? Dan vind je hieronder de beste deal!

Apple iPhone 15 prijzen vergelijken

Met abonnement

€ 40,- p/m

Bekijk abonnementen

Los nieuw

€ 795,-

Bekijk prijzen

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bron afbeelding: unsplash
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 15
Apple iPhone 15

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu