Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

WWDC 2024 kijken: zo volg je dé Apple-presentatie van het jaar

Yannick Chalkiopoulos
9 juni 2024, 19:00
2 min leestijd
WWDC 2024 kijken: zo volg je dé Apple-presentatie van het jaar

De WWDC 2024 komt eraan! Wil je niks missen van de presentatie? Wij vertellen je hoe je de WWDC 2024 live kunt kijken!

Lees verder na de advertentie.

WWDC 2024

Op de jaarlijkse WWDC kondigt Apple een reeks belangrijke software-updates aan. Dit jaar worden iOS 18, iPadOS 18, macOS 15, watchOS 11, tvOS 18 én visionOS 2 verwacht. Een lange lijst, waarbij grote veranderingen op de planning staan door de introductie van nieuwe AI-functies. Wil je de presentatie live volgen? Wij vertellen je hoe je de WWDC 2024 op maandag 10 juni om 19.00 uur kunt kijken!

wwdc 2024

1. Via iPhoned (of YouTube)

De gemakkelijkste manier om de WWDC 2024 te kijken is via het YouTube-kanaal van Apple. Je vindt de video via onderstaande link. Is de presentatie nog niet begonnen? Kies dan voor ‘Melding sturen’, je ontvangt in dat geval een notificatie als het evenement op het punt van beginnen staat. Je kunt de presentatie uiteraard ook via iPhoned bekijken. Speel daarvoor onderstaande video af om 19.00 uur op maandag 10 juni!

WWDC 2024 — June 10 | Apple

2. Via de website van Apple

Je kunt het evenement natuurlijk ook live bekijken via de website van Apple zelf. Ga daarvoor naar de speciale Apple-website voor het evenement. Daar kun je gratis kijken naar de WWDC 2024 op je iPhone, iPad of Mac.

3. WWDC 2024 via de Apple TV kijken

Heb je een Apple TV? Dan kun je de WWDC 2024 ook direct kijken via de Apple TV-app. Deze app is standaard geïnstalleerd op de vierde generatie Apple TV en nieuwer. Bij de tweede of derde generatie van de Apple TV verschijnt vanzelf een kanaal waarop je het evenement kunt volgen. 

Als je geen Apple TV hebt kun je de WWDC 2024 alsnog kijken via de Apple TV-app. Deze applicatie is gratis te installeren en voor het evenement heb je geen abonnement nodig. Installeer de Apple TV-app op je iPhone of iPad en bekijk hét Apple-event van het jaar via deze link! Heb je de app nog niet? Bekijk de applicatie dan hier in de App Store:

Apple TV

Apple

Gratis via App Store
wwdc 2024 apple

Blijf op de hoogte van de WWDC 2024

Heb je geen tijd om de WWDC 2024 op maandag 10 juni om 19.00 uur live mee te kijken? Maar wil je wel op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Houd iPhoned dan in de gaten, zodat je geen enkele aankondiging van Apple mist. Tijdens de presentatie houden wij je op de hoogte alle nieuwe functies die aar je iPhone, iPad, Mac, Apple Watch en Apple TV komen!

Wil je op de hoogte blijven van de WWDC 2024? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bron afbeelding: apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu