iPhone 15 Pro met abonnement: zo vind je de beste aanbieding van dit moment

Let op: de iPhone 15 Pro met abonnement bestellen is op dit moment nog niet mogelijk. Apple moet de nieuwe smartphone namelijk nog aankondigen. Naar verwachting gebeurt dat in september 2023. Wanneer hij verkrijgbaar is, komt op deze pagina ook de prijsvergelijker online. Je vindt dan eenvoudig de beste deal van het moment.

Informatie over de iPhone 15 Pro op deze pagina is gebaseerd op geruchten, lekken en aannames. Neem het dus met een korreltje zout.

Ben jij op zoek naar de iPhone 15 Pro met abonnement? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je namelijk onze prijsvergelijker waardoor je supersnel de beste prijs van het moment kunt vinden. Zo bespaar je mogelijk nog op de kosten. Naast de prijsvergelijker vind je hier nog wat noodzakelijk informatie over je aankoop.

Voor wie is de iPhone 15 Pro met abonnement het meest geschikt?

De iPhone 15 Pro met abonnement behoort tot de top toestellen van Apple. De smartphone komt met een uitstekende processor chip, een mooi scherm, goede camera’s en meer. Hij wordt daarom vooral gekocht door mensen die hun smartphone elke dag intensief gebruiken voor meerdere doeleinden. Denk aan fotografie en contentproductie, entertainment, netwerken en zelfs zakelijk gebruik.

Voor al dat moois mag je natuurlijk ook een behoorlijk prijskaartje verwachten. Dat geldt al helemaal voor de varianten met extra opslagruimte. Je moet dus ook bereid zijn om flink in de buidel te tasten. 

Kies je voor een iPhone 15 Pro met abonnement of toch als los toestel?

Als je de iPhone 15 Pro met abonnement in huis haalt, hoef je niet direct je hele spaarrekening leeg te schudden. Je mag het toestel namelijk in maandelijkse termijnen afbetalen. Zo houd je ook nog geld over voor andere leuke dingen. 

Wel ga je dan feitelijk een lening aan voor je smartphone. Dat betekent ook dat je te maken krijgt met een BKR-registratie. Voor veel mensen is dat niet zo’n groot probleem, maar het kan wel vervelend zijn als je binnenkort een huis wil kopen. Je krijgt dan een stuk minder hypotheek. 

Je gaat voor een los toestel

Van een BKR-registratie heb je bij een los toestel geen last, omdat je direct het hele bedrag betaalt. Ook zijn je maandlasten vervolgens lager, omdat je niets meer hoeft af te lossen. De keuze tussen een los toestel en abonnement heeft dus vooral met je eigen voorkeuren te maken. 

Mocht je toch graag van de voordelen van een abonnement willen genieten, dan kun je de losse iPhone 15 Pro altijd nog combineren met een sim only-abonnement

Zo gebruik je de prijsvergelijker om de beste deal te scoren

In de prijsvergelijker staat de goedkoopste aanbieding altijd bovenaan. Bij abonnement gaat dit dan ook om de minste MB’s en belminuten. Als je een uitgebreider abonnement zoekt, kun je daarom het beste de filteropties gebruiken. Je ziet dan alleen nog het aanbod dat ook echt interessant voor je is.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu