Vodafone Topdeal: de iPhone 12 tijdelijk extra scherp geprijsd!

‘Foto bevestigt 256GB iPhone 7 Plus met EarPods en koptelefoon-adapter’

Wouter Nijsen
31 augustus 2016, 13:43
1 min leestijd
‘Foto bevestigt 256GB iPhone 7 Plus met EarPods en koptelefoon-adapter’

Al geruime tijd gaan er geruchten dat er ook een 256GB-versie van de iPhone 7 Plus komt. Een gelekte foto lijkt die berichten te bevestigen, terwijl ook te zien is dat de smartphone met EarPods en een aparte adapter wordt geleverd.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 Plus foto gelekt

iphone 7 plus foto

De foto is afkomstig van het doorgaans betrouwbare NoWhereElse.fr en laat enkele specificaties van de iPhone 7 Plus zien. Het zou gaan om het etiket van de 256GB-versie van de smartphone, die al een tijdje wordt verwacht. Het zou de eerste keer zijn dat een iPhone zoveel opslag krijgt, want de iPhone 6S en iPhone 6S Plus zijn met maximaal 128GB beschikbaar. Volgens de laatste geruchten voorziet Apple de iPhone 7 (Plus) standaard van 32GB opslag, terwijl dat nu nog 16GB is.

Ook de EarPods, de oordopjes die Apple meelevert met nieuwe iPhones, worden genoemd. Daarnaast zit in de verpakking een koptelefoon-adapter, waarmee het mogelijk is om een hoofdtelefoon met een normale 3,5mm-aansluiting te verbinden. Hiermee begint het er steeds meer op te lijken dat Apple afstand neemt van de traditionele koptelefoonaansluiting. De EarPods hebben standaard een Lightning-aansluiting.

Hoewel lang niet iedereen blij zal zijn dat oortjes niet zomaar met de iPhone 7 Plus te gebruiken zijn, is het goed om te weten dat er standaard een adapter wordt meegeleverd. Zeker wanneer je bedenkt dat kabels en andere accessoires van Apple behoorlijk duur zijn.

De iPhone 7 Plus wordt hoogstwaarschijnlijk tijdens het Apple-event op 7 september aangekondigd. Daar worden alle nieuwe features van de iPhone besproken, en krijgen we mogelijk meer nieuwe apparaten te zien. Meer weten? Check dan ons overzicht met verwachtingen voor het iPhone 7-event.

Lees het laatste nieuws over Apple

Via: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7 Plus
Apple iPhone 7 Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen