De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

‘Apple accepteert met nieuw inruilprogramma ook Android-toestellen’

Wouter Nijsen
16 maart 2015, 21:28
1 min leestijd
‘Apple accepteert met nieuw inruilprogramma ook Android-toestellen’

Volgens de laatste geruchten komt Apple binnenkort met een nieuw inruilprogramma dat ook Android-toestellen accepteert. Hierdoor moeten er meer iPhones verkocht worden. 

Lees verder na de advertentie.

Nieuw Apple inruilprogramma

Het is al een tijdje mogelijk om een oude iPhone of iPad in te ruilen bij de aanschaf van een nieuw iOS-toestel en waarschijnlijk worden de mogelijkheden binnenkort uitgebreid. Apple zou een nieuw inruilprogramma willen introduceren, zodat gebruikers ook een Android-toestel kunnen inleveren. Dat schrijft 9to5Mac op basis van anonieme bronnen.

Wanneer deelnemers in een Apple Store een smartphone inruilen, ontvangen zij een tegoedbon. Deze kan vervolgens gebruikt worden als korting bij het kopen van een nieuwe iPhone.

iPhone 6 vs Galaxy S5

Volgens de bron wordt het nieuwe inruilprogramma binnen enkele weken gelanceerd. Eind deze week worden er mogelijk nieuwe trainingen gestart, gericht op het Apple-personeel. De medewerkers moeten klanten voortaan helpen bij het overzetten van hun Android-contacten naar een nieuwe iPhone.

Het eerste inruilprogramma van Apple werd medio 2013 in de Verenigde Staten gelanceerd. Deze was vooral bedoeld om gebruikers van oudere iPhone-modellen over te laten stappen naar een iPhone 5, 5S, of 5c. Dit bleek al snel een succes te zijn, omdat er aanzienlijk meer iPhones werden verkocht. Zodoende werd het inruilprogramma later uitgebreid naar Europa, Canada en Australië.

Het laatste nieuws over Apple

Bron: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu