Apple stelt iOS 11.0.3 beschikbaar met probleemoplossingen
Erwin Vogelaar

Apple heeft iOS 11.0.3 beschikbaar gesteld. Deze update biedt enkele belangrijke probleemoplossingen voor foutjes in iOS 11.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iOS 11.0.3 nu te downloaden

iOS 11.0.3 is nu te downloaden voor je iPhone of iPad. Het is weer een kleine update met verbeteringen voor iOS 11. Zoals bij elke update raden we aan om niet lang te wachten met het downloaden en installeren. Op deze manier ben je namelijk verzekerd van de meest soepele en veilige ervaring op je toestel.

Met de update biedt Apple een oplossing voor het probleem waarbij op de iPhone 7 en iPhone 7 Plus de audio en haptische feedback niet goed werkten. Ook is er een oplossing voor het probleem waarbij het scherm van de iPhone 6S niet reageerde op aanrakingen.

ios 11.0.3

iOS 11.0.3 downloaden

Net als elke update wordt ook iOS 11.0.3 automatisch aangeboden op je toestel. Wil je daar niet op wachten, dan controleer je handmatig of de update klaar staat. Hiervoor ga je naar het instellingenmenu van je iOS-apparaat. Daar kies je voor ‘Algemeen > Software-update’. Zoals altijd, moet iOS even opnieuw opstarten bij het installeren van de update.

Nieuwe emoji?

Met deze update kun je nog niet de nieuwe emoji gebruiken. Die zijn namelijk verwerkt in iOS 11.1 en deze update verschijnt later pas. Het is wel mogelijk om nu al met de nieuwe emoji aan de slag te gaan. Hiervoor moet je de nieuwste publieke bèta van iOS 11.1 downloaden.

Dit is voor iedereen te doen. Hiervoor ga je naar de bètawebsite van Apple, log je in met je Apple ID en kies je bij ‘Get started’ voor ‘Enroll your iOS device’. Vervolgens kies je voor ‘Download profile’. Let wel op dat bètaversies van iOS meer fouten kunnen bevatten en vaak instabiel zijn. Hierdoor installeer je bètaversies op je eigen risico en doe je er goed aan om eerst een iPhone back-up te maken.

Lees het laatste nieuws over Apple

  • Categorie:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.