Dit zijn de nieuwe emoji van iOS 11.1

Wouter Nijsen
6 oktober 2017, 10:30
1 min leestijd
Dit zijn de nieuwe emoji van iOS 11.1

iOS 11.1 introduceert honderden nieuwe emoji, zo laat Apple weten. Nieuw zijn onder meer een giraffe-, handschoenen- en broccoli-emoji.

Bekijk de nieuwe iOS 11.1 emoji

Ook worden er genderneutrale emoji toegevoegd, is er een emoji van een vrouw met een hoofddoek en eentje voor Chinees eten. Vanaf volgende week kunnen de eerste gebruikers met de emoji aan de slag, want dan wordt een nieuwe versie van de publieke iOS 11-bèta uitgerold. Hiervoor dien je je logischerwijs eerst aan te melden, zodat je iOS-apparaat automatisch wordt bijgewerkt met nieuwe testversies.

iOS 11.1 emoji

Krijg je de nieuwste bèta volgende week binnen, dan kun je berichten dus op nieuwe manieren opfleuren. Zo zijn er ook nieuwe emoji voor voedsel, vlaggetjes voor Engeland, Schotland en Wales en een aantal mythische figuren. Schrijf je je niet in voor het bètaprogramma van iOS 11, dan moet je wachten totdat de software-update voor alle gebruikers beschikbaar komt.

Meer over iOS 11.1

Apple bracht onlangs de publieke bèta van iOS 11.1 uit, terwijl iOS 11 pas sinds kort te downloaden is. Via het officiële bètaprogramma kun je nieuwe functies alvast testen voordat ze naar het grote publiek komen. Houd er echter rekening mee dat testversies bugs en andere fouten bevatten en daarom lang niet altijd vloeiend draaien. Denk dus goed na voordat je je iPhone of iPad inschrijft en maak van te voren een back-up.

Eerder deze week verscheen iOS 11.0.2, een kleine update die enkele foutjes oplost. Helaas is dit nodig, aangezien veel gebruikers na de release van iOS 11 last hebben van bugs. Op deze manier probeert Apple de foutjes in het besturingssysteem langzaam maar zeker glad te strijken. Wil je meer weten, check dan ook onze uitgebreide iOS 11 review.

Lees het laatste nieuws over iOS 11

Bron: Apple
Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's