Black Friday 2024

Black Friday 2024

De dag na Thanksgiving is het vaste prik voor Amerikanen om inkopen te doen voor de feestdagen die voor de deur staan. Op deze laatste vrijdag in november bieden fabrikanten daarom hun producten vaak met torenhoge kortingen aan en inmiddels doen ook veel winkels in Nederland mee aan deze koopgekte. Black Friday 2024 valt op 29 november.

Webwinkels sluiten de periode af met Cyber Monday op 2 december. Dat duurt nog eventjes, maar tegen die tijd vind je hieronder een handig overzicht met alle artikelen die iPhoned schrijft. Zo vind jij de Black Friday-deal die jij zoekt, zonder de hele site door te spitten. Maak je jouw lijstje alvast klaar?

 
dagen
 
uren
 
minuten
 
seconden
Black Friday 2024

Wanneer is Black Friday in 2024?

Ieder jaar valt Black Friday op de laatste vrijdag van november: een dag na Thanksgiving. Dat is komend jaar op vrijdag 29 november. Veel winkels vinden één dag niet meer genoeg en geven een week lang hoge kortingen om af te sluiten met Cyber Monday. Dat valt dit jaar op 2 december.

Sinterklaas en kerst staan voor de deur en daar moeten natuurlijk cadeaus voor gekocht worden. Daarom zijn Black Friday en Cyber Monday hét moment om je inkopen voor de feestdagen te doen. Je bespaart immers veel geld als je de aanbiedingen goed in de gaten houdt. Onder andere MediaMarkt, Coolblue, Bol en Amazon staan erom bekend elk jaar groots uit te pakken en doen ook dit jaar weer waarschijnlijk weer mee. Maar natuurlijk klop je bij nog veel meer winkels aan voor aanbiedingen.

Lees verder na de advertentie.

Hoe scoor je de beste Black Friday-deals in 2024?

De beste Black Friday-deals zetten we voor je onder elkaar. iPhoned verkoopt zelf geen producten, maar we helpen je wel graag bij je zoektocht naar een nieuwe iPhone, iPad, Apple Watch of ander product. Ga direct naar de prijsvergelijker van het apparaat dat je met korting wilt scoren om de beste deal te vinden of doe inspiratie op met één van de vele artikelen die we rondom Black Friday en Cyber Monday schrijven. 

Voor de meeste devices halen we ieder uur de prijzen op, zodat we jou de beste deals kunnen tonen. Via onze prijsvergelijkers kun je eenvoudig zien waar jouw product het voordeligst is. Check het nu en scoor jouw deal.

Wat is de betekenis van Black Friday?

Black Friday betekent ‘zwarte vrijdag’ en is ontstaan in de Verenigde Staten. Het valt elk jaar op de dag na Thanksgiving en de meeste mensen hebben deze dag vrij. Met de aankomende feestdagen in het achterhoofd, gaan ze op deze dag massaal naar de winkels om cadeaus in te slaan.

Veel winkels hebben doelen die gehaald moeten worden of producten die nog voor het einde van het jaar weg moeten. Ze grijpen Black Friday aan om dit op te lossen met hoge kortingen.

Inmiddels houden veel winkels het niet meer bij die ene vrijdag in november, maar hanteren ze een periode van een week of zelfs langer. Vaak beginnen de acties een week voor Black Friday en gaan het hele weekend door. Ook op de maandag scoor je veel producten nog met korting op Cyber Monday.

 

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu