‘Apple Watch Series 5 krijgt titanium en keramische behuizing’

Erwin Vogelaar
17 augustus 2019, 13:08
1 min leestijd
‘Apple Watch Series 5 krijgt titanium en keramische behuizing’

Apple blijft informatie over zijn komende producten lekken. Deze keer blijkt dat de Apple Watch Series 5 titanium en keramiek als opties voor de behuizing krijgt.

Apple Watch Series 5 titanium en keramiek

De volgende generatie Apple Watch verschijnt waarschijnlijk in titanium en keramiek. Eerder dit jaar deed Apple-analist Ming-Chi Kuo al een voorspelling over de keramische versie. Nu lekt Apple de info zelf.

Binnen de bètaversie van watchOS 6 zijn twee afbeeldingen gevonden die worden getoond bij het installeren van een nieuwe Apple Watch. Op deze afbeeldingen is het design van de achterkant van het horloge te zien.

Deze afbeeldingen verklappen dat de volgende Apple Watch in een keramische en een titanium behuizing verschijnt. De Apple Watch Series 3 is al eerder met keramiek als optie verschenen, maar titanium is helemaal nieuw voor de smartwatchlijn.

apple watch series 5 titanium

Binnen watchOS 6 zijn deze afbeeldingen voor zowel een 44- als een 40 millimeter-versie van het horloge te vinden. Dat geeft aan dat de nieuwe Apple Watch in ieder geval dezelfde maten krijgt als de huidige Series 4.

Apple Watch Series 5-verwachtingen

Het is nog niet zeker of de nieuwe horloges echt de Apple Watch Series 5 zijn, of nieuwe versies van de Series 4. Analist Ming-Chi Kuo stelt dat het gewoon de Series 5 wordt. Waarschijnlijk weten we op 10 september meer. De bètaversie van iOS 13 verklapt namelijk dat er dan een Apple-event plaatsvindt waar ook de nieuwe iPhones worden getoond.

De volgende generatie smartwatches van Apple zouden onder andere sneller zijn door een nieuwe processor, en een ingebouwde slaapmonitor hebben. Lees al onze Apple Watch Series 5-verwachtingen voor meer informatie over deze nieuwe producten. Of bekijk onderstaande video.

Lees het laatste nieuws over Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's