De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor december 2019

Erwin Vogelaar
3 december 2019, 19:24
2 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor december 2019

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Zoals je van ons gewend bent, kiezen we elke maand enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in december 2019 nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: december 2019

Dagelijks maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod met de beste tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die op Netflix verschijnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst zetten, of op play te drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. The Witcher (seizoen 1)

Mogelijk ken je The Witcher alleen van de populaire games, maar deze Netflix-serie is daar niet direct op gebaseerd. Wel volgt de serie de originele boeken, met dus dezelfde personages. De show gaat over monsterjager Geralt of Rivia (Henry Cavill), die moeite heeft met de echte monsters in de wereld: mensen. Verwacht veel fantasy in een magische wereld.

Vanaf 20 december te zien op Netflix

2. Marriage Story

Filmmaker Noah Baumbach kijk in deze film naar een huwelijk dat stuk gaat. Scarlett Johansson en Adam Driver spelen een getrouwd stel met een kind, maar hun relatie is niet meer stand te houden. Hoe gaat dat verder? Met onder andere ook Laura Dern en Alan Alda.

Vanaf 6 december te zien op Netflix

3. Lost in Space (seizoen 2)

De Robinsons zijn terug, verdwaald op een vreemde planeet waar de familie moet zien te overleven. Hoewel iedereen het einde van het eerste seizoen heeft gehaald, missen ze een familielid: de robot. Verwacht in deze zoektocht een hoop spanning, monsters en verrassingen.

Vanaf 24 december te zien op Netflix

4. V Wars (seizoen 1)

Netflix stort zich op de vampiers met de nieuwe serie V Wars. De serie is gebaseerd op een gelijknamige graphic novel, over een ziekte die mensen verandert in vampiermonsters. De hoofdrol is voor Ian Somerhalder, die een wetenschapper speelt zoekend naar een oplossing voor dit groeiende probleem.

Vanaf 5 december te zien op Netflix

5. The Two Popes

De film The Two Popes vertelt over de vorige en de huidige paus, maar het is geen documentaire. Anthony Hopkins speelt Paus Benedictus XVI, terwijl Jonathan Pryce de rol van Paus Franciscus op zich neemt (toen nog kardinaal Bergoglio). Twee mannen met dezelfde taak, maar een compleet verschillende visie.

Vanaf 20 december te zien op Netflix

Meer kijktips

Kijktips nodig van andere diensten zoals Apple TV Plus, Disney Plus en meer? Check dan de iPhoned kijktips van november.

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu