De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor november 2019

Erwin Vogelaar
1 november 2019, 19:24
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor november 2019

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Zoals je van ons gewend bent, kiezen we elke maand enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in november 2019 nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: november 2019

Dagelijks maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod met de beste tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die op Netflix verschijnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst zetten, of op play te drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. The Crown seizoen 3

We hebben er even op moeten wachten, maar deze maand kunnen we eindelijk genieten van het derde seizoen van de fantastisch gemaakte serie The Crown. Deze keer met een hele nieuwe cast. De serie maakt namelijk een flinke tijdsprong.

Met acteurs zoals Olivia Colman als koningin Elizabeth II en Helena Bonham Carter als prinses Margaret moet dat helemaal goed komen. Met dit seizoen onder andere een grotere rol voor prins Charles, maar ook prinses Diana.

Vanaf 17 november te zien op Netflix

2. Klaus

Netflix heeft zijn eerste animatiefilm gemaakt. Klaus gaat over een talentvolle speelgoedmaker uit de Noordpool die door postbode Jesper wordt aangespoord om dat speelgoed met de wereld te delen. De film valt voornamelijk op door de unieke stijl.

Kijk de trailer maar eens om direct enthousiast te worden. Er is ook een Nederlandse versie met de stemmen van onder andere Frank Lammers, Henry van Loon en Birgit Schuurman.

Vanaf 15 november te zien op Netflix

3. Queer Eye: We’re in Japan!

De Fab Five gaat naar Tokyo om daar vier mensen te helpen met hun zelfvertrouwen. Deze keer worden de heren vergezeld door Mizuhara, die als gids dient in deze nieuwe cultuur. Er is tevens genoeg ruimte voor het vijftal om van die cultuur te genieten, met onder andere het eten, de mode en andere trends.

Vanaf 1 november te zien op Netflix

4. Atypical seizoen 3

Atypical is terug met een derde seizoen en nieuwe uitdagingen. Sam wil namelijk gaan studeren en dat zorgt voor een hele hoop veranderingen, terwijl hij juist houdt van dingen die hetzelfde blijven. Tevens komt hij er al snel achter dat vier van de vijf studenten met autisme niet slagen. De statistieken zijn dus ook nog eens tegen hem gekeerd.

Vanaf 1 november te zien op Netflix

5. The King

Timothée Chalamet kruipt in deze Netflix-film in de rol van prins Hal, in een historisch drama gebaseerd op enkele toneelstukken van Shakespeare.

Hal bestijgt de troon nadat zijn vader overlijdt. Dan komt hij middenin een wereld vol oorlog terecht. Als dat maar goed gaat. Naast Chalamet spelen ook onder andere Joel Edgerton en Robert Pattinson mee.

Vanaf 1 november te zien op Netflix

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu