Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor juli 2019

Erwin Vogelaar
1 juli 2019, 19:30
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor juli 2019

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Zoals je van ons gewend bent kiezen we elke maand enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in juli 2019 nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: juli 2019

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod met de beste tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die op Netflix verschijnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst zetten, of op play te drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. Stranger Things (seizoen 3)

Het is inmiddels 1985 in Hawkings, Indiana. De kinderen hebben vakantie en er is een nieuw winkelcentrum geopend. Genoeg te doen dus. In de warmte van de zomer bloeit er ondertussen ook romantiek op, terwijl de kinderen volwassen worden. Natuurlijk blijft dit niet lang goed gaan, want het kwaad ligt op de loer: sterker dan ooit. De kinderen moeten nu samenwerken om te overleven. Weet je het allemaal niet meer zo goed? Kijk dan de recap met Henny Huisman terug.

Vanaf 4 juli te zien op Netflix

2. Queer Eye (seizoen 4)

De Fab 5 is alweer terug voor een vierde seizoen. Deze keer gaan de heren naar Kansas, waar ze acht nieuwe ‘heroes’ vinden. Op hun eigen manier zorgen ze dat het leven van deze mensen ten goede verandert. Dat doen ze niet alleen door hun kledingkast en huis op te knappen en de held zelf te stijlen, maar ook door hun zelfvertrouwen een boost te geven.

Vanaf 19 juli te zien op Netflix

netflix juli 2019

3. La Casa de Papel (seizoen 3)

Na de spannende roof uit de eerste twee seizoenen, kan het team nu genieten van hun vakantie. Toch duurt dat niet lang, want als er iemand wordt gearresteerd komt de rest in actie. Wat ze precies gaan doen verklappen we niet, want de lol is natuurlijk om er achter te komen wat er gaat gebeuren.

Vanaf 19 juli te zien op Netflix

4. Orange is the New Black (seizoen 7)

Deze maand moeten we afscheid nemen van onze favoriete gevangenisvrouwen. De tralies van Orange is the New Black sluiten namelijk definitief voor de kijker. Interessant is dat dit seizoen zich deels zal richten op Piper, die na al haar belevenissen in de gevangenis weer op vrije voeten staat. Daarnaast volgen de afleveringen natuurlijk ook de achtergebleven vrouwen die niet zoveel geluk hebben.

Vanaf 26 juli te zien op Netflix

5. Blade Runner 2049

Maar liefst 35 jaar na de originele Blade Runner, is er een vervolg gemaakt. Deze keer met Ryan Gosling in de hoofdrol als K, een replicant die voor de politie werkt om andere replicants die zich niet aan de regels houden te doden. Op een van zijn missies vindt K informatie waardoor de relatie tussen mens en replicant voor altijd zou kunnen veranderen. Kijk deze film op z’n minst voor de waanzinnige special effects.

Vanaf 7 juli te zien op Netflix

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu