Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor september 2019

Erwin Vogelaar
27 augustus 2019, 19:31
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor september 2019

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Zoals je van ons gewend bent, kiezen we elke maand enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in september 2019 nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: september 2019

Dagelijks maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod met de beste tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die op Netflix verschijnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst zetten, of op play te drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. Élite (seizoen 2)

De zomer is voorbij, dus het is weer tijd om naar school te gaan. Ook voor de jeugd van Las Encinas, de meest exclusieve school in Spanje waar alleen de rijkste kinderen terecht kunnen. Afgezien van die enkele arme studenten die zijn overgeplaatst natuurlijk.

In dit tweede seizoen gaat Samuel op een missie om de onschuld van zijn broer Nano te bewijzen. Dit seizoen introduceert tevens een stapeltje nieuwe studenten die de boel op school ongetwijfeld op z’n kop gaan zetten.

Vanaf 6 september te zien op Netflix

2. The Politician (seizoen 1)

Ryan Murphy (Glee, American Horror Story) heeft een flinke deal met Netflix gesloten, om voor 300 miljoen dollar vijf jaar lang series te maken. The Politician is daar het eerste resultaat van. De serie volgt Payton Hobart (Ben Platt), die president van de Verenigde Staten wil worden.

Daarvoor moet hij echter eerst een andere belangrijke politieke carrière zien te overleven: die van de middelbare school. Dit belooft een hilarische serie te worden die zichzelf niet te serieus neemt.

Vanaf 27 september te zien op Netflix

3. Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates

Deze maand duikt Netflix in het brein van Bill Gates. In Inside Bill’s Brain kijkt deze korte documentaireserie naar hoe Gates nadenkt over de grootste wereldproblemen.

Ook worden de vrouw, familie en zakenpartners van de oprichter van Microsoft aan het woord gelaten. De documentaire belooft een interessante kijk naar zowel deze man als de problemen die de wereld staan te wachten.

Vanaf 20 september te zien op Netflix

nieuw op netflix september 2019

4. Justice League

Batman heeft hulp nodig om een nieuwe slechterik stoppen. Nu Superman dood lijkt te zijn, vraagt hij onder andere Wonder Woman, The Flash en Aquaman om de wereld te redden van het kwaad.

De film krijgt een hele hoop kritiek, omdat het zeker niet kan opboksen tegen de Avenger-films van Marvel. Toch is het een vermakelijke actiefilm, die zeker voor liefhebbers van superheldenfilms verplichte kost is.

Vanaf 21 september te zien op Netflix

5. Disenchantment (deel 2)

De meest brutale prinses ooit is terug voor het tweede deel van Disenchantment. Dit is een beetje verwarrend, want het gaat dus niet om het tweede seizoen van de serie.

Dit is het tweede deel van het eerste seizoen. Maker Matt Groening stelt dat we in deze afleveringen meer spanning en plottwists kunnen verwachten. Net als personages die plots om het leven worden gebracht.

Vanaf 20 september te zien op Netflix

nieuw op netflix september 2019

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu