Netflix: het complete overzicht

Rutger Otto
1 min leestijd
Netflix

Netflix is een Amerikaans bedrijf dat in Noord- en Zuid-Amerika, maar ook in onder meer Nederland, een abonnement aanbiedt voor streaming video on demand via internet, met de mogelijkheid van pauzeren en vooruit- en terugspoelen.

Lees het laatste Netflix nieuws

Netflix beschikbaar op diverse apparaten

Lees verder na de advertentie.

Netflix is te benaderen via diverse apparaten. Zo zijn er apps voor de iPhone en iPad, maar werkt Netflix ook op pc’s, spelcomputers en sommige bluray-spelers. Daarnaast zijn er verschillende abonnementsvormen. Zo heb je de mogelijk de videodienst op twee apparaten te gebruiken, en op vier apparaten als je iets meer betaalt. Voor consumenten die Netflix eerst willen uitproberen, bestaat er een proefperiode van één maand. Je abonnement betalen verloopt via creditcard, iDeal of automatische incasso.

Het aanbod van Netflix bestaat uit films en tv-series, die zowel Engelstalig als Nederlandstalig zijn. Het aanbod wordt doorlopend aangevuld met nieuwe titels en in ieder land heeft Netflix andere deals en dus ook een ander aanbod. In Nederland is het aanbod niet mis, al missen we persoonlijk nog wat laatste seizoenen van series.

De videodienst biedt populaire, door Netflix zelf geproduceerde afleveringen van Arrested Development, House of Cards en Orange Is the New Black en deze zijn allemaal terug te vinden in Netflix’ Nederlandse kanalen. Uiteraard zijn alle video’s voorzien van Nederlandse ondertiteling. Bezoek ook de officiële website van Netflix.

Heeft dit artikel je geholpen?

Netflix archief

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu