Kijktips november 2019: Star Wars, Spider-Man, Watchmen en meer

Erwin Vogelaar
13 november 2019, 19:22
4 min leestijd
Kijktips november 2019: Star Wars, Spider-Man, Watchmen en meer

Met al die streamingdiensten raak je het overzicht zo kwijt. iPhoned plukt de pareltjes eruit die je echt niet mag missen. Dit zijn onze kijktips van november 2019.

Lees verder na de advertentie.

iPhoned kijktips november 2019

Met streamingdiensten en andere manieren om films te huren en kopen, is het lastig om te weten wat je echt niet mag missen. iPhoned schiet te hulp. Naast onze maandelijkse Netflix-tips bieden we je ook een maandelijkse kijkgids met tips van andere diensten die je echt niet mag missen.

Apple TV Plus-update

Na de release van Apple TV Plus zijn er nog geen nieuwe series en films verschenen, maar wel nieuwe afleveringen van For All Mankind, The Morning Show en See. Dit is dus het moment om daar mee verder te gaan. Daarnaast kun je de komende maand de volgende dingen verwachten op Apple TV Plus.

  • 15 november: Oprah’s Book Club

Oprah interviewt schrijvers van boeken, met onder andere Ta-Nehisi Coates over zijn boek The Water Dancer. De interviews gebeuren voor een live publiek.

  • 28 november: Servant

M. Night Shyamalan, bekend van onder andere The Sixth Sense en Split, komt met een nieuwe serie voor Apple TV Plus. Verwacht veel spanning en twists in een show over een huwelijk in problemen en een vreemde kracht in het huis.

  • 6 december: Truth Be Told

Octavia Spencer speelt in deze serie een podcastmaker, die bekend is om haar true crime-shows. In haar podcast beschuldigde ze een man (Aaron Paul) van het vermoorden van zijn tweeling. Maar wat als dat toch niet waar blijkt te zijn?

Nu op Disney Plus: The Mandalorian

Disney Plus was al een maand in Nederland te gebruiken, maar nu begint het plezier pas echt. Met onder andere een nieuwe versie van Lady en de Vagebond en een documentaireserie met Jeff Goldblum, maar bovenal de start van The Mandalorian: een live action Star Wars-serie die aanvoelt als een film.

De show gaat over een premiejager die op personen jaagt voor een prijs, maar stiekem heeft hij het hart op de goede plek. De serie laat onder andere zien dat er veel meer verhalen in het Star Wars-universum te vertellen zijn dan met de vertrouwde personages.

Disney+

Disney

Gratis via App Store

Nu te huur/te koop: Spider-Man: Far From Home

In de Apple TV-app vind je ook films om te huren of te kopen. Deze maand is daar Spider-Man: Far From Home aan toegevoegd. Nadat je Avengers: Endgame op Disney Plus hebt gezien, moet je deze echt kijken.

Peter Parker en zijn schoolgenoten gaan op reis door Europa. Zodra elementale monsters aanvallen, is het aan Spider-Man en een nieuwe superheld om ze te stoppen. Dat resulteert weer in een bijzonder leuke film vol actie, humor en verrassende plotwendingen.

Van de tv: De Toekomst is Fantastisch

Op iPhoned kijken we vaak naar de toekomst. Zoals die van komende iPhones of AR-brillen van Apple. Maar ook op andere vlakken worden de komende decennia razend interessant. VPRO-serie De Toekomst is Fantastisch biedt een interessante indruk in de technologie van de toekomst.

Dat wordt gedaan via een combinatie van interviews met wetenschappers, en gedramatiseerde toekomstbeelden die erg doen denken aan Black Mirror. Deze wisselwerking is bijzonder onderhoudend.

De Toekomst is Fantastisch kijk je via de Apple TV-app op je Apple TV of ander Apple-apparaat.

NPO

Stichting Nederlandse Publieke Omroep

Gratis via App Store

Mag je niet missen: Watchmen

De maker van onder andere Lost en The Leftovers is terug met een nieuwe serie: Watchmen. Die naam komt je wellicht bekend voor door de gelijknamige comic of de film. Dat kan kloppen, want deze HBO-serie is een direct vervolg op die film, maar dan tientallen jaren later.

Enkele bekende personages keren terug, maar de focus ligt op nieuwe personages. Met name Sister Knight, gespeeld door de waanzinnige Regina King. Zij vecht tegen het onrecht in haar omgeving, vooral als het van racisten komt. Dit is de nieuwe grote show van HBO die je echt niet wil missen.

Watchmen kijk je via Ziggo GO met een Ziggo Movies & Series XL-abonnement.

Ziggo GO

Liberty Global Operations BV

Gratis via App Store

Netflix-tips

Check ook onze Netflix-tips voor november 2019 met onder andere The Crown, Atypical en Klaus. Maandelijks keren we terug met nieuwe Netflix-tips en andere kijktips. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de iPhoned-app zodat je niets mist.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu