Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor augustus 2019

1 augustus 2019, 19:21
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor augustus 2019

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Zoals je van ons gewend bent, kiezen we elke maand enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in augustus 2019 nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: augustus 2019

Dagelijks maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod met de beste tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die op Netflix verschijnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst zetten, of op play te drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. Mindhunter (seizoen 2)

We hebben er even op moeten wachten, maar het tweede seizoen van het spannende Mindhunter komt in augustus eindelijk uit. Onze favoriete FBI-agenten keren terug om zich te storten op het denkgedrag van seriemoordenaars.

Met dit seizoen weer enkele bekende, tragische zaken. Opvallend detail: acteur Damon Herriman speelt dit jaar Charles Manson in zowel het tweede seizoen van Mindhunter als de film Once Upon a Time … in Hollywood van Quintin Tarantino.

Vanaf 16 augustus te zien op Netflix

netflix augustus 2019

2. GLOW (seizoen 3)

De dames van Glow zijn terug en ze gaan dit seizoen met z’n allen naar Las Vegas! Leuk is ook dat niemand minder dan Geena Davis meedoet dit seizoen, als Sandy Devereaux St. Clair. Zij regelt de entertainment voor het Fan-Tan Hotel en het bijhorende casino. Een mooie plek voor de worsteldames om op te treden.

Vanaf 9 augustus te zien op Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=xQaCxIJX0J0

3. The Dark Crystal: Age of Resistance

In een opvallende actie maakt Netflix een prequel voor de film The Dark Crystal uit 1982. De serie krijgt tien afleveringen, waarin je meer kanten van fantasiewereld Thra krijgt te zien. De film wordt gemaakt in samenwerking met The Jim Henson Company, dus verwacht poppen in plaats van computerbeelden. De stemmen worden verzorgd door onder andere Sigourney Weaver en Lena Headey.

Vanaf 30 augustus te zien op Netflix

4. Dear White People (seizoen 3)

Het is tijd voor de personages in Dear White People om wat anders te doen. Hoofdpersonage Sam is gestopt met haar radioshow om te werken aan een film. Lionel stopt met zijn onderzoeken om zich te verdiepen in de gay cultuur van Winchester en Troy probeert zijn plek te vinden bij een humortijdschrift, waar hij de enige zwarte medewerker is.

Vanaf 2 augustus te zien op Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=0Y356tsOq7Q

5. She-Ra en de power-prinsessen (seizoen 3)

She-Ra vecht maar door, want de seizoenen van deze leuke animatieserie volgen elkaar in een rap tempo op. Het tweede seizoen hadden we namelijk in april en nu gaat het verhaal al verder. Stiekem komt dat natuurlijk vooral doordat de makers relatief weinig afleveringen in een seizoen stoppen. Grappig detail is dat net als in het nieuwe seizoen van Glow, Geena Davis ook bij seizoen 3 van She-Ra opduikt!

Vanaf 2 augustus te zien op Netflix

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu