Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor oktober 2019

1 oktober 2019, 19:21
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor oktober 2019

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Zoals je van ons gewend bent, kiezen we elke maand enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in oktober 2019 nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: oktober 2019

Dagelijks maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod met de beste tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die op Netflix verschijnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst zetten, of op play te drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. El Camino: A Breaking Bad Movie

Dacht je dat Breaking Bad afgelopen was? Nee hoor, de hitserie komt terug met een film waarin het verhaal wordt vervolgd. De focus ligt deze keer op Jesse Pinkman, die net weer vrijheid heeft gevonden en nu zijn best doet om dit te behouden, terwijl de politie achter hem aan zit. Verschillende andere personages uit de serie keren ook terug. Wie allemaal? Daarvoor moet je de film kijken.

Vanaf 11 oktober september te zien op Netflix

2. Raising Dion (seizoen 1)

Het is tijd voor een andere soort superheldenserie. In Raising Dion blijkt een 7-jarig jochie superkrachten te bezitten. Zijn moeder probeert alles op alles te zetten om die krachten geheim te houden. Zoals de trailer al verklapt is dat erg moeilijk. Nog een reden nodig om te kijken? We hebben er twee (en een letter): Michael B. Jordan.

Vanaf 4 oktober te zien op Netflix

3. Peaky Blinders (seizoen 5)

Het vijfde seizoen van Peaky Blinder komt er aan. Tommy is bang dat zijn macht wordt afgepakt, dus zet hij alles op alles om zijn rivalen te stoppen terwijl hij de politiek in gaat. Ondertussen proberen de Shelby’s om te gaan met de beurscrash van 1929.

Vanaf 4 oktober te zien op Netflix

4. Pose (seizoen 2)

Het tweede seizoen van Pose is weer een feest van kleur, dans en vieren wie je bent. Bij de start van het seizoen is de ballroom-scène dolblij met het succes van Madonna’s “Vogue”. Het zorgt er onder andere voor dat Angel aan de bak komt als model.

Toch is het niet allemaal rozengeur en zonneschijn. De aidscrisis eist slachtoffers en gevaar ligt voor deze transvrouwen altijd op de loer. Maar ook dit seizoen is er een hoop kracht te vinden in gekozen familie.

Vanaf 30 oktober te zien op Netflix

5. The Good Place

Het is heel jammer, maar de uitzonderlijk goede en creatieve komedieserie The Good Place gaat eindigen. Het vierde seizoen is de laatste keer dat we de geliefde personages zullen zien. Deze keer midden in een fascinerend experiment, waarbij het lot van de complete mensheid in handen ligt van Eleanor Shellstrop. Als dat maar goed gaat.

Nu elke week een nieuwe aflevering op Netflix

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu