De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Dit zijn de verwachte prijzen van de iPhone 14 (hij wordt duurder dan ooit)

Piet-Jan Lentjes
14 april 2022, 16:00
2 min leestijd
Dit zijn de verwachte prijzen van de iPhone 14 (hij wordt duurder dan ooit)

Als het goed is komen dit jaar de nieuwe modellen van de iPhone 14 uit. We weten dankzij de geruchten al aardig wat over het nieuwe toestel. Maar wat worden de prijzen van de iPhone 14-modellen? Dit zijn onze verwachtingen.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 14 prijzen: zo duur worden de nieuwe modellen

Net als voorgaande jaren komen er vier nieuwe iPhone-modellen. Volgens de betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo gaat er wel iets veranderen. Er komt geen mini-versie van de iPhone 14. In plaats daarvan komt er een iPhone 14 Max. Dit zijn de vier modellen die we dit jaar verwachten.

iPhone 14 Pro camera

De iPhone 14 en iPhone 14 Max worden de goedkoopste iPhone 14-modellen. De verwachte prijzen van de iPhone 14-toestellen komen er dan als volgt uit te zien.

  • iPhone 14: 909 euro
  • iPhone 14 Max: 1009
  • iPhone 14 Pro: 1259 euro
  • iPhone 14 Pro Max: 1359 euro

De verwachting is dat de prijs van beide Pro-modellen met zo’n 100 euro omhoog gaat. De duurste iPhone 13 Pro Max met 1TB opslag had een adviesprijs van 1839 euro. Waarschijnlijk gaat de duurste iPhone 14 Pro Max met 1 TB opslag dan rond de 1939 euro kosten.

De belangrijkste geruchten van de iPhone 14

De iPhone 14 krijgt behoorlijk veel nieuwe functies, die de hogere prijzen van de toestellen kan verklaren. Een Apple-insider liet onder andere weten dat de camera van de nieuwe iPhone 14 Pro beter wordt. De hoofdlens van de iPhone 14 Pro heeft een sensor met liefst 48 megapixels.

iphone titanium

Daarnaast krijgt de iPhone 14 Pro volgens de geruchten geen notch meer, maar twee gaatjes in het scherm. Dit liet een gelekte schematische tekening al zien. De reguliere iPhone 14 en iPhone 14 Max behouden echter nog wel de notch. Verder wordt accuduur van de iPhone 14-modellen naar verluidt langer dan ooit en krijgt de iPhone 14 Pro een behuizing van titanium

Wil je meer weten over de mogelijke nieuwe features van de iPhone 14? Pak dan het artikel hieronder er nog even bij.

Lees meer: dit is wat we al weten over de iPhone 14 (en dat is veel)

Meer Apple-nieuws

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van iPhone14-prijzen? Houd deze website dan in de gaten, meld je aan voor onze nieuwsbrief en download de iPhoned-app! Volg ons ook op Facebook en Instagram.

Bronnen afbeeldingen: 9to5Mac, EverythingApplePro
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 14
Apple iPhone 14

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu