Apple registreert alvast drie onaangekondigde MacBooks in Rusland

Lars Paijmans
25 oktober 2016, 10:31
2 min leestijd
Apple registreert alvast drie onaangekondigde MacBooks in Rusland

Productaankondigingen houdt Apple het liefst zo lang mogelijk geheim. Omdat het bedrijf echter gewoon aan de strenge veiligheidsregels van Rusland moet voldoen, zijn er drie onaangekondigde MacBooks ontdekt.

Lees verder na de advertentie.

MacBook Rusland registratie beschrijft 3 nieuwe Macs

Als je als één van de eerste wil weten welke nieuwe Apple-producten er aankomen, dan is Rusland een interessant land om in de gaten te houden. Alle producten die encryptie gebruiken als beveiliging, moeten daar namelijk vooraf geregistreerd worden. Daar vallen ook Apples MacBooks onder, die door deze registratie vroegtijdig zijn uitgelekt. De Franse website Consomac ontdekte de Mac-registraties.

MacBook Rusland

De drie MacBooks zijn alleen te herkennen aan modelnummers A1706, A1707 en A1708. Hier valt niet uit af te leiden welke Macs dit precies zijn, maar afgaande op de geruchten is het aannemelijk dat het hier om de 13- en 15 inch- MacBook Pro en een 13 inch- MacBook Air gaat. In de Mac registraties staat Apple met naam genoemd, naast het feit dat de geregistreerde apparaten op macOS versie 10.12 draaien. Als je de tekst vertaalt, staat er dat het hier om ‘Portable Personal Computers’ gaat. Op een nieuwe iMac moeten we zo te zien dus nog even wachten.

Geen nieuwe iMac of extern display

Dat er in het formulier alleen over drie nieuwe MacBooks wordt gesproken, wil nog niet zeggen dat we helemaal geen andere producten te zien krijgen. Zo verscheen onlangs het gerucht dat Apple van plan is om de nieuwe MacBook Pro en Air deze week nog uit te brengen. Een nieuwe iMac en extern display zouden tot 2017 moeten wachten. Deze hoeft Apple dan ook nog niet te registreren, terwijl ze tijdens het Mac-event van 27 oktober wel getoond kunnen worden.

Apples Mac-event begint aanstaande donderdagavond om 19:00 uur. Benieuwd wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide verwachtingsartikel. De redactie van iPhoned zit natuurlijk in de startblokken om jou zo snel en volledig mogelijk van het laatste nieuws te voorzien.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Consomac
Categorieën: Apple, Geruchten
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple MacBook Air
Apple MacBook Air

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen