De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

iOS 9.3.1 lost problemen met openen van linkjes op

Erwin Vogelaar
31 maart 2016, 19:24
1 min leestijd
iOS 9.3.1 lost problemen met openen van linkjes op

Apple heeft een nieuwe versie van iOS 9.3 vrijgegeven om het probleem met het openen van linkjes te verhelpen. iOS 9.3.1 is nu te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Dit brengt iOS 9.3.1

Je kunt iOS 9.3.1 nu downloaden op je iPhone, iPad en iPod touch. Deze update lost het probleem met het openen van linkjes op. Gebruikers konden sinds de update naar iOS 9.3 niet meer op linkjes in Safari en andere Apple-apps drukken. In plaats van naar een andere pagina gestuurd te worden, crashte de apps of bleef de software hangen. Met iOS 9.3.1 kun je gewoon weer alle linkjes openen.

ios 9.3.1

De bug was niet het enige probleem tijdens de lancering van iOS 9.3. Op oudere toestellen konden mensen door een fout niet meer langs het activeringsproces komen. Dit kwam doordat het systeem niet altijd naar het juiste wachtwoord vroeg en dat bij het verkeerd invullen van het wachtwoord de installatie helemaal vast liep. Dit probleem is al enkele dagen geleden door Apple aangepast. Een andere bugfix was nog nodig om een probleem tijdens het activatieproces van iOS 9.3 te verhelpen op de iPad 2.

Al met al lijkt dit één van de rommeligste lanceringen van een nieuwe iOS-versie. Inmiddels moet alles soepel werken en kan iedereen genieten van de nieuwe functies, met onder andere Night Shift voor minder blauw licht in de late uurtjes.

iOS 9.3.1 downloaden

Je kunt iOS 9.3.1 downloaden door op je iPhone, iPad of iPod touch naar ‘Instellingen > Algemeen > Software-update’ te gaan, waarna de update automatisch verschijnt. iOS 9.3.1 is beschikbaar voor de iPhone 4S of nieuwer, iPad 2 of nieuwer en de iPod touch (vijfde en zesde generatie). De update weegt circa 35MB.

Lees het laatste nieuws over iOS 9.3

Via: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu