Disney Plus op vier apparaten tegelijk te gebruiken, biedt gratis 4K

Wouter Nijsen
25 augustus 2019, 10:23
2 min leestijd
Disney Plus op vier apparaten tegelijk te gebruiken, biedt gratis 4K

Als Disney Plus later dit jaar wordt uitgebracht, is de streamingdienst op vier apparaten tegelijk te gebruiken en hoef je niet extra te betalen voor 4K-beelden. Met een maandelijks bedrag van 6,99 euro is Disney Plus een stuk aantrekkelijker geprijsd dan concurrent Netflix.

Meld je aan voor één week gratis Disney Plus

Disney Plus 4K en meer

De release van Disney Plus laat nog eventjes op zich wachten, maar we komen steeds meer te weten over de nieuwe streamingdienst. Disney Plus geeft gebruikers de mogelijkheid om op vier apparaten tegelijk content te kijken, waarbij je niet meer geld kwijt voor 4K-kwaliteit.

Bij concurrent Netflix heb je hiervoor het duurste abonnement, dat 13,99 euro per maand kost, nodig. Wanneer je op vier devices tegelijk Netflix wil kijken, dan moet je opnieuw over het duurste abonnement beschikken. Bij Disney Plus zitten deze opties standaard inbegrepen in de maandprijs van 6,99 euro.

Disney Plus officieel

Daarnaast geeft de nieuwe streamingdienst de mogelijkheid om maximaal zeven gebruikersprofielen aan te maken; bij Netflix zijn dit er maximaal vier.

Ook kun je films en series van Disney Plus voor offline gebruik op mobiele apparaten downloaden, zodat je ook zonder internetverbinding kunt kijken. De dienst is straks beschikbaar als app op de iPhone, iPad en Apple TV en kun je ook met een Chromecast gebruiken.

6,99 euro per maand

Disney Plus is vanaf 12 november in Nederland beschikbaar en kost als gezegd 6,99 euro per maand, of 69,99 euro per jaar. Nederland hoort bij de eerste groep landen waar de dienst beschikbaar komt en dat betekent dat je als eerste de films en series kunt checken. Disney Plus gaat de concurrentie aan met Netflix, maar wordt ook een tegenhanger van Apples TV Plus.

De streamingdienst van Apple komt ook dit najaar in Nederland beschikbaar en biedt tal van exclusieve series. Volgens de laatste geruchten gaat TV Plus 10 dollar per maand kosten, maar de prijs in euro’s is nog niet bekend. Mogelijk vertelt Apple hier meer over tijdens het aankomende iPhone 11-event in september. Op dinsdag 10 september zou het bedrijf van Tim Cook de belangrijke keynote organiseren.

Opinie: Apple TV Plus wordt te saai en te duur

Het laatste nieuws over Apple

Via: CNET
Categorie: Apps
Spotlight: Disney Plus

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's