Streamingdienst Disney Plus vanaf 12 november in Nederland voor 7 euro per maand

Lars Paijmans
19 augustus 2019, 15:26
1 min leestijd
Streamingdienst Disney Plus vanaf 12 november in Nederland voor 7 euro per maand

Streamingdienst Disney Plus is vanaf 12 november in Nederland beschikbaar. Daarmee hoort Nederland bij de eerste groep landen waar de grote nieuwe videodienst te gebruiken is.

Disney Plus Nederland release op 12 november

Netflix mag zijn borst natmaken dit najaar, want naast Apple TV Plus zal ook Disney Plus zich melden als concurrent. Disney onthulde zijn streamingdienst eerder dit jaar en maakt nu bekend dat Nederland bij de eerste groep landen hoort waar deze beschikbaar komt.

Disney Plus

Dat betekent dat Nederlandse gebruikers vanaf 12 november een abonnement kunnen afsluiten voor 69,99 euro per jaar, of 6,99 euro per maand.

Marvel, Star Wars, Disney en meer

Je krijgt hiermee toegang tot alle grote Disney-films, maar ook de films van Marvel, Star Wars, Pixar en documentaires van National Geographic behoren tot het aanbod. Omdat Disney nu ook in het bezit is van 20 Century Fox, zijn vanaf de eerste dag meteen al 30 seizoenen van The Simpsons te bekijken.

Net als Netflix en Apple TV Plus gaat Disney Plus daarnaast exclusieve series uitzenden, die alleen met een abonnement te bekijken zijn. Zo wordt het universum van Star Wars verder uitgediept met de serie The Mandalorian en komt Marvel met series van Loki, The Falcon en Hawkeye.

Volgende maand meer informatie over Apple TV Plus

Volgende maand krijgen we tijdens het iPhone 11-event ongetwijfeld meer informatie over Apple TV Plus. De streamingdienst van Apple komt ook dit najaar in Nederland beschikbaar en bevat ook tal van exclusieve series. Bekijk voor meer informatie ons overzicht waarin we de belangrijkste series voor je op een rijtje zetten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu