De uitnodigingen moeten nog op onze deurmat ploffen, maar dat het iPhone 11-event genoeg heeft om naar uit te kijken, staat vast. In deze video zetten we onze verwachtingen op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone 11-event verwachtingen video

Alles wijst erop dat Apple op 10 september een flinke lading aan nieuwe producten en diensten presenteert. Daar horen uiteraard drie nieuwe iPhones bij, maar ook een nieuwe Apple Watch en meer informatie over Apple Arcade en Apple TV Plus staan op de planning.

In deze video nemen we onze verwachtingen voor het evenement met je door en bespreken we kort wat we van ieder individueel product verwachten. Wil je na het kijken van de video meer weten over een specifieke aankondiging? Check dan even het onderstaande lijstje.

Abonneer je op het iPhoned YouTube-kanaal

Op het YouTube-kanaal van iPhoned vind je iedere week een nieuwe video, die variëren van snelle tips tot uitgebreide reviews van de nieuwste Apple-producten. Abonneer je op ons kanaal en wij zorgen ervoor dat iedere nieuwe video vanzelf in jouw YouTube-tijdlijn opduikt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.