Thema Toegankelijkheid

Lars Paijmans
1 min leestijd
Thema Toegankelijkheid

Apples producten staan al jaren bekend om de uitgebreide functies op het gebied van Toegankelijkheid. Hoe zorgt Apple ervoor dat mensen met een beperking toch probleemloos de iPhone en Mac kunnen gebruiken? In dit maandthema zoeken we dat uit.

Thema Toegankelijkheid

In mei 2018 staat iPhoned uitgebreid stil bij het begrip Toegankelijkheid. In alle producten van Apple zijn uitgebreide opties aanwezig die ze toegankelijk maken voor mensen met een beperking. Zo kan een iPhone de dingen die je op het scherm ziet voorlezen, en kun je specifieke trilfuncties en andere zaken uitzetten om het toestel gemakkelijker te bedienen.

Thema Toegankelijkheid

Lees verder na de advertentie.

Omdat dit onderwerp het verdient om uitgebreid bij stil te staan, zoomen we de hele maand mei in op dit thema. We schrijven tips die het gebruik van Apple-apparatuur toegankelijker maken, maar gaan ook kijken hoe bestaande functies kunnen worden verbeterd. Gedurende de maand zal onderstaande lijst met artikelen daardoor geleidelijk groeien.

Lees alle artikelen van ons maandthema Toegankelijkheid

Net zoals onze voorgaande thema’s is Toegankelijkheid een enorm uitgebreid thema. We zijn dan ook erg benieuwd naar jullie suggesties voor specifieke onderwerpen. Is er een thema dat volgens jou te weinig aandacht krijgt, of wil je juist dat we een specifieke functie van de iPhone uitgebreid uitlichten en bekijken? Laat dan van je horen via ons contactformulier of stuur een mailtje naar redactie@bigspark.com.

Heeft dit artikel je geholpen?

Thema Toegankelijkheid archief

Bekijk archief (31 artikelen)

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu