Overzicht: Dit schreven we in mei over Toegankelijkheid

Lars Paijmans
31 mei 2018, 15:01
1 min leestijd

Vanaf morgen laten we de maand mei achter ons, en daarmee ook ons maandthema Toegankelijkheid. Kijk nog even met ons mee terug naar alle artikelen die we hier deze maand over geschreven hebben.

Toegankelijkheid maandthema: dit schreven we in mei

Op iPhoned lees je iedere dag het belangrijkste Apple-nieuws, praktische tips en de beste apps, en sinds 2018 staan we ook iedere maand stil bij een specifiek maandthema. Zo begonnen we het jaar met Gezondheid, bekeken we fotografie extra goed en namen we in mei Toegankelijkheid onder de loep.

Toegankelijkheid

Dat leverde een serie artikelen op die laat zien hoe groot de rol van Apple is in de levens van veel mensen met een lichamelijke beperking. Zo zitten er speciale opties in iOS om mensen met een visuele beperking te helpen en zijn er specifieke accessoires gemaakt voor mensen met een fysieke beperking. Toegankelijkheid blijft altijd een onderwerp dat we op iPhoned zullen blijven bespreken, ook nu we vandaag dit maandthema afsluiten.

Alle artikelen op een rij

Heb je de afgelopen maand niet alle artikelen gelezen? Dan hebben we goed nieuws; hieronder zetten we alle artikelen op een rijtje die we in april over dit thema hebben gepubliceerd.

De maand juni begint morgen. Dan presenteren we ons nieuwe maandthema. Houd iPhoned dus in de gaten, en stuur ons een mailtje naar redactie@iphoned.nl als je een maandthema hebt die je graag terugziet op onze website.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen