De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Nieuwe video geeft gedetailleerde blik op de drie 2019 iPhones

Lars Paijmans
17 juli 2019, 15:06
2 min leestijd

September kruipt langzaam maar zeker dichterbij en daarmee ook de drie 2019 iPhones die dan ten tonele verschijnen. YouTuber MKBHD verzamelde drie dummy’s, die ons de beste kijk geven op de drie toestellen tot nu toe.

Nieuwe iPhone 11-video toont aangepast design

Hoewel Apple nog steeds doet alsof er geen nieuwe iPhones aankomen, weet de rest van de wereld wel beter. De afgelopen maanden is er al allerlei info verschenen over de drie toestellen. Van de cameralens tot de mogelijkheid om via de achterkant accessoires draadloos op te laden.

iPhone 11 video

YouTuber MKBHD heeft in afwachting van de officiële onthulling drie dummy’s verzameld van de iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max en iPhone 11. In de video is goed te zien hoe de nieuwe cameralens er vermoedelijk uit komt te zien. In het grote vierkant op de achterkant zit in het geval van de iPhone 11 en 11 Max een nieuwe derde cameralens verwerkt, terwijl de XR 2019 de overstap maakt van één naar twee lenzen.

De dummy-modellen hebben een groot zwart vlak op de achterkant, maar andere geruchten hebben laten zien dat Apple ook overweegt om de kleur van de behuizing in deze camerabult te laten terugkomen. Het zal dus even afwachten zijn hoe de camera er qua design uit kom te zien.

Wat mist er in deze video?

Als we naar de video kijken, zijn er ook nog wat andere dingen die we niet terug zien komen. Zo zou de knop waarmee je de iPhone op stil zet een nieuw design hebben gekregen. En ook het nieuwe glastype dat gebruikt zou worden is in deze dummy’s nergens te bekennen. Vermoedelijk zijn deze ontworpen voor de makers van accessoires, die nu alvast ruim voor september willen beginnen met het maken van hoesjes.

Andere geruchten hebben het over de optie om AirPods en andere apparaten op te laden door ze op de achterkant van de iPhone te leggen en dat Apple van plan zou zijn om 3D Touch bij alle 2019 iPhones in te ruilen voor Haptic Touch.

The iPhone 11 Models!
Bron: MKBHD
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu