Marvel onthult details over superheldenseries Disney Plus

21 juli 2019, 12:43
2 min leestijd
Marvel onthult details over superheldenseries Disney Plus

Streamingdienst Disney Plus komt waarschijnlijk volgend jaar naar Nederland. Deze series van Marvel kun je verwachten.

Lees verder na de advertentie.

Disney Plus series van Marvel

Netflix en Apple TV Plus kunnen flinke concurrentie verwachten van Disney. Met streamingdienst Disney Plus investeert het bedrijf namelijk flink in producties van geliefde merken zoals Marvel. Tijdens de San Diego Comic-Con zijn details van komende superheldenseries onthuld.

In tegenstelling tot de Marvel-series die eerder op Netflix verschenen, maakt Disney gebruik van de personages en acteurs die ook in de bioscoopfilms te zien zijn.

Falcon & Winter Soldier (herfst 2020): The Falcon (Anthony Mackie) en Winter Soldier (Sebastian Stan) vechten samen tegen het kwaad in deze actieserie. In het logo is veel ruimte voor het schild van Captain America, dus de show zal zich waarschijnlijk focussen op de nieuwe rol van Falcon.

disney plus series

Loki (7 mei 2021): De ondeugende, geadopteerde broer van Thor krijgt een eigen serie op Disney Plus. Hierin wordt gekeken naar wat er met Loki na de gebeurtenissen in de Avengers-films is gebeurd. Het personage gaat wel terug naar zijn meer kwaadaardige roots zoals in de eerste The Avengers-film.

disney plus series

WandaVision (lente 2021): Op een of andere manier keert Vision terug in deze nieuwe serie, samen met Wanda Maximoff. De show zal belangrijk zijn voor de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, waarin The Scarlett Witch een grote rol heeft.

disney plus series

What If…? (zomer 2021): Jeffrey Wright speelt in deze animatieserie The Watcher, die de kijker verhalen van alternatieve realiteiten vertelt. De bekende acteurs van de Marvel Cinematic Universe zullen hun stemwerk aan deze serie verlenen.

disney plus series

Hawkeye (herfst 2021): Jeremy Renner keert terug als Hawkeye, net als zijn leerling Kate Bishop. De serie zal ook een verdere duik nemen in zijn leven als Ronin.

disney plus series

Deze series worden vergezeld door nieuwe bioscoopfilms, die op latere termijn ook naar de streamingdienst komen. Met onder andere Black Widow, Thor: Love and Thunder, The Eternals, Blade en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Maar eerst Apple Plus

Er staat dus een hoop moois op ons te wachten, maar voor het zover is lanceert Apple zijn televisiedienst Apple TV Plus. Check welke Apple TV Plus series al zijn aangekondigd. Tot dan geven we je elke maand Netflix-tips. Check bijvoorbeeldde Netflix-tips van juli. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om nog meer Netflix-tips in je mailbox te ontvangen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu