‘In deze kleuropties verschijnen de AirPods Pro’

Michel van 't Klaphek
27 oktober 2019, 10:16
2 min leestijd
‘In deze kleuropties verschijnen de AirPods Pro’

Apple gaat de AirPods Pro in maar liefst acht kleuren uitbrengen, waaronder enkele nieuwe uitvoeringen. Je kunt zo altijd een matchende uitvoering voor je iPhone 11 (Pro) vinden.

Lees verder na de advertentie.

Gerucht: Dit zijn de kleuren van de AirPods Pro

Dat claimt Economic Daily News. De Chinese website maakt zijn bron niet bekend. Naast standaarduitvoeringen als wit en zwart, zouden de AirPods Pro ook in nieuwe kleuren verschijnen, zoals donkergroen. De gedachte hierachter is dat je altijd een bijpassend setje AirPods bij je iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max hebt.

Wanneer dit gerucht waar is, betekent het dat de AirPods Pro verschijnen in het zwart, wit, geel, paars, groen, rood en twee kleuren groen: lichtgroen en ‘Midnight Green’. Het zou een behoorlijke uitbreiding ten opzichte van de huidige AirPods 2 zijn, die alleen maar in het wit verkrijgbaar zijn.

Verder schrijft de Chinese website dat de AirPods Pro over actieve ruisonderdrukking beschikken, zodat het achtergrondgeluid wegvalt. Ook zouden de oordopjes waterdicht zijn. Op die manier kun je ze tijdens een regenbui gebruiken, al is het niet de bedoeling om ermee te gaan zwemmen.

Lees ook: Waar blijft Apples 2019 oktober-event? Dit verwachten wij

AirPods Pro, of toch AirPods 3?

De AirPods Pro doken begin oktober voor het eerst op in in de iOS 13.2-bèta. Er werd een icoontje in de broncode van de software gevonden waarop de oordopjes, met rubberen uiteinden voor de noise cancelling, te zien waren. Toen werd nog gedacht dat het om een opvolger voor de AirPods 2 ging, die eerder dit jaar uitkwam.

Nu geven meerdere geruchten echter aan dat de AirPods Pro naast de AirPods 2 blijven bestaan, net zoals de iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Naar verwachting komen de high end-oordopjes snel uit. Volgens meerdere bronnen verschijnen de AirPods Pro nog voor het einde van dit jaar.

Op de hoogte blijven van de AirPods Pro? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, of download de gratis iPhoned-app!

Lees het laatste nieuws over Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen