Waar blijft Apples 2019 oktober-event? Dit verwachten wij

24 oktober 2019, 11:06
2 min leestijd
Waar blijft Apples 2019 oktober-event? Dit verwachten wij

AirPods 3 met noise cancelling, de nieuwe Mac Pro en een 16 inch-MacBook Pro: Apple lijkt genoeg in petto te hebben voor een laatste Apple-event van 2019. Maar waar blijft dit oktober-event?

Lees verder na de advertentie.

Waar blijft Apples oktober-event in 2019?

De afgelopen weken hebben we al tal van geruchten voorbij horen komen over een Apple oktober-event, maar de daadwerkelijke aankondiging ervan blijft uit. Inmiddels is het 24 oktober en wordt de kans iedere dag kleiner dat er nog een dergelijke keynote gaat komen.

MacBook Pro

Daarvoor hoeven we alleen maar naar voorgaande jaren te kijken. In 2018 werd het evenement op 30 oktober gehouden en werden de uitnodigingen ervoor op 18 oktober verstuurd. In 2016 werd de keynote op 27 oktober gepresenteerd en vielen de uitnodigingen op de deurmat. Inmiddels zitten we zo dicht op het einde van oktober dat de kans wel erg klein is dat dit in 2019 gaat gebeuren.

Apple verstuurt deze uitnodigingen namelijk minstens een week van tevoren, omdat de pers en andere genodigden daarmee de tijd hebben om een reis en verblijfplaats te boeken. Een avond waarin Tim Cook de najaarsproducten presenteert lijkt daarmee erg klein, maar dat wil niet zeggen dat we tot volgend jaar op een houtje hoeven te bijten.

Toch nog nieuwe producten in 2019

Met alle geruchten is het namelijk nog steeds aannemelijk dat de nieuwe Mac Pro, 16 inch-MacBook Pro en AirPods 3 nog voor het einde van het jaar in de schappen liggen. In het verleden heeft Apple al vaker nieuwe producten onthuld door simpelweg persberichten uit te sturen. Zo bracht Apple al vaker nieuwe versies van de MacBook Pro uit, dus de kans bestaat dat het bedrijf dit jaar voor een soortgelijke aanpak kiest.

Er valt in ieder geval nog genoeg te beleven als we alle geruchten mogen geloven. De volgende Apple-producten zouden voor de feestdagen verschijnen:

Vervolgens zullen we tot het begin van 2020 moeten wachten tot een nieuwe iPad Pro, Apple TV, de iPhone SE 2 en een goedkopere HomePod die hopelikj ook naar Nederland komt.

iPhoned houdt de mailbox goed in de gaten en laat het direct weten als we meer weten over deze nieuwe producten of een last minute Apple-event. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download onze iPhoned-app en blijf op de hoogte.

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store
Bron afbeelding: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu