Apple iPad kopen: prijzen en aanbiedingen vergelijken

Wil je onderweg productief blijven maar is het scherm van je smartphone te klein en vind je een MacBook niet compact genoeg? Dan is een iPad kopen misschien wel de juiste keuze voor jou. Wil je iPad-prijzen in de gaten kunnen houden of gewoon weten wat de beste prijs van het moment is? Of wil je de ene met de andere iPad vergelijken? Dan bekijk je hieronder alle iPads met de goedkoopste prijs eronder vermeld. Wil je meer opties zien? Klik dan op een van de iPads en zie de verschillende prijzen.

14 toestellen

iPad kopen? Dit is waar je op moet letten

Als je besluit een Apple iPad te kopen, moet je goed letten op het type iPad dat bij je past. Je hebt namelijk de keuze uit een iPad, iPad Mini, iPad Air en iPad Pro. Deze zijn allemaal in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar:

iPad

Ondersteuning voor de Apple Pencil maken vanaf de iPad 2018 maakt het een handig hulpmiddel tijdens college of voor mensen die graag wat tekenen in hun vrije tijd.

iPad mini

Wil je liever de iPad mini 4 kopen? Dan vind je hieronder de vergelijkers van de verschillende modellen. De mini is de meeste compacte, lichte en goedkoopste iPad.

iPad Air

De iPad Air 2019 introduceert een Smart Connector op de Air, zodat je er gemakkelijk een toetsenbord aan bevestigt.

iPad Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen