iPhoned-adventskalender (6-12-2021): win een Google Nest Hub!

Piet-Jan Lentjes
6 december 2021, 15:00
3 min leestijd
iPhoned-adventskalender (6-12-2021): win een Google Nest Hub!

Dit jaar hebben we op iPhoned weer een toffe adventskalender die loopt vanaf nu tot en met 24 december! Vandaag is het eerste vakje aan de beurt en hiermee maak je kans op een Google Nest Hub, dit is een slim scherm met ingebouwde Google Assistent!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2021

Elke werkdag kans op een prijs, dat klinkt toch prima? En dat is precies wat we vanaf nu gaan doen met onze iPhoned-adventskalender. Daarmee maak je aankomende weken elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 6 tot en met 24 december waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de tofste gadgets. Iedere werkdag opent er een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Maandag 6 december: Google Nest Hub t.w.v. 99,99 euro

Vandaag maak je kans op een Nest Hub van Google. Dit apparaatje heeft een 7 inch hd-scherm, een forse speaker en diverse microfoons. Die staan altijd aan zodat de Nest Hub direct reageert als jij ‘OK Google’ zegt. Een schuifje achterop de speaker schakelt de microfoons tijdelijk uit, als een soort vliegtuigstand. Handig als je een vertrouwelijk gesprek wilt voeren en er zeker van wilt zijn dat de speaker niet kan meeluisteren.

Google Nest Hub

Natuurlijk werkt de Hub met Google Assistent, zodat je dit slimme hulpje voor allerlei vragen en commando’s gebruikt. Vraag naar je afspraken, het weer en of er file staat of niet. Tevens kun je er vaak ook andere smarthome-producten mee gebruiken. Zo zet je slimme lampen aan of uit, regel je de temperatuur via je thermostaat of open je de gordijnen automatisch.

De Google Nest Hub doen we zelf aan één van onze lezers cadeau! De adviesprijs bedraagt 99,99 euro.

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Check voor de prijs van vandaag om 15:00 uur de overzichtspagina van de iPhoned-adventskalender!

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 6 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke dag rond 15.00 publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin je wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned redactie volledig random een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website.

Een voorbeeld:

  • Maandag 6 december wordt de eerste dagprijs bekend gemaakt rond 15.00 uur;
  • Je inzending insturen kan dus tot en met 7 december 14.00 uur;
  • Op dinsdag 7 december openen we rond 15.00 een vakje in de overzichtspagina en verschijnt er weer een los winactie-artikel op iPhoned;
  • In de overzichtspagina van de adventskalender vind je de naam van de winnaar van 6 december.

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze iPhoned-adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2021-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen