De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

iPhoned-adventskalender (14-12-2021): win een FRITZ!Repeater 6000 t.w.v. 219 euro!

Piet-Jan Lentjes
14 december 2021, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (14-12-2021): win een FRITZ!Repeater 6000 t.w.v. 219 euro!

Het is weer tijd om een nieuw vakje te openen in onze iPhoned adventskalender, die loopt vanaf 6 tot en met 24 december. Vandaag maak je kans op een FRITZ!Repeater 6000 van FRITZ! t.w.v. 219 euro. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2021

Elke werkdag een kans op een prijs, dat klinkt toch prima? En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen. Hiermee maak je aankomende weken elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 6 tot en met 24 december waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de tofste gadgets. Iedere werkdag opent er een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Dinsdag 14 december: maak kans op een FRITZ!Repeater 6000 van FRITZ! t.w.v. 219 euro!

Hapert Netflix op je iPhone of iPad? Of raak je elk keer je wifi-verbinding kwijt? Geen nood! Met de FRITZ!Repeater 6000 verbeter je snel en eenvoudig de reikwijdte van je draadloze netwerk en geniet je tot in het verste hoekje van je huis van snelle wifi 6.

FRITZ!Repeater 6000 van Fritz!Box

Naast de 2,4- en 5 GHz-band gebruikt de FRITZ!Repeater 6000 een derde extra 5 GHz-band, die gebruikt wordt om alle apparaten zo goed mogelijk in te zetten. Zo krijg je zeer goede en stabiele verbindingen. Dat is natuurlijk superhandig voor het streamen van films of tijdens je online gamingsessies. En in combinatie met een FRITZ!Box creëer je zo in no-time een krachtig Mesh-netwerk.

Voor deze winactie willen we FRITZ! bedanken voor het beschikbaar stellen van de FRITZ!Repeater 6000! De adviesprijs bedraagt 219 euro.

Meedoen aan deze actie kan niet meer. Check voor de prijs van vandaag om 15:00 uur de overzichtspagina van de iPhoned-adventskalender!

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 6 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke dag rond 15.00 publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin je wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned redactie volledig random een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website.

Een voorbeeld:

  • Maandag 6 december werd de eerste dagprijs bekend gemaakt rond 15.00 uur;
  • Je inzending insturen kon dus tot en met 7 december 14.00 uur;
  • Op dinsdag 7 december openden we rond 15.00 een nieuw vakje in de overzichtspagina en verscheen er weer een los winactie-artikel op iPhoned;
  • In de overzichtspagina van de adventskalender vind je de namen van de winnaars.
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen