De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

iPhoned-adventskalender (13-12-2021): win een Teufel Radio One t.w.v. €169,99!

Piet-Jan Lentjes
13 december 2021, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (13-12-2021): win een Teufel Radio One t.w.v. €169,99!

Een nieuwe week en tijd voor een nieuw vakje in onze adventskalender die loopt vanaf 6 tot en met 24 december. Vandaag maak je kans op een RADIO ONE hifi-wekkerradio van Teufel. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2021

Elke werkdag een kans op een prijs, dat klinkt toch prima? En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen. Hiermee maak je aankomende weken elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 6 tot en met 24 december waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de tofste gadgets. Iedere werkdag opent er een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten. Er is een nieuw vakje geopend van de adventskalender en daarachter vind je: de RADIO ONE van Teufel!

Maandag 13 december: maak kans op de RADIO ONE hifi-wekkerradio van Teufel t.w.v. 169,99 euro

Teufel Radio One

Kun jij ‘s ochtends ook zo moeilijk uit bed komen? Met deze RADIO ONE wekkerradio van Teufel moet dat geen probleem meer zijn. Deze bluetooth DAB+/FM-wekkerradio heeft een aangename sound om in slaap te vallen en uitgebreide wekkerfuncties voor een muzikaal begin van de dag. Hij heeft twee afzonderlijk instelbare wekkers met eenmalige, dagelijkse, weekdag- of weekend-wekkermodi en een sleeptimer (15 tot 90 min).

Dankzij de USB-oplaadpoort is je smartphone ‘s ochtends altijd opgeladen, dus daar hoef je je ook niet druk meer over te maken. Verder heeft hij een uitschuifbare antenne aan de onderkant en een automatisch of handmatig dimbaar display met tijdsweergave.

Voor deze winactie willen we Teufel bedanken voor het beschikbaar stellen van de RADIO ONE hifi-wekkerradio! De adviesprijs bedraagt 169,99 euro.

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 6 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke dag rond 15.00 publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin je wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned redactie volledig random een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website.

Een voorbeeld:

  • Maandag 6 december werd de eerste dagprijs bekend gemaakt rond 15.00 uur;
  • Je inzending insturen kon dus tot en met 7 december 14.00 uur;
  • Op dinsdag 7 december openden we rond 15.00 een nieuw vakje in de overzichtspagina en verscheen er weer een los winactie-artikel op iPhoned;
  • In de overzichtspagina van de adventskalender zijn de namen van de winnaars te vinden.

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze iPhoned-adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2021-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen