De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

iPhoned-adventskalender (15-12-2021): win een HUAWEI Watch Fit New t.w.v. 129,98 euro!

Piet-Jan Lentjes
15 december 2021, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (15-12-2021): win een HUAWEI Watch Fit New t.w.v. 129,98 euro!

De week is weer doormidden, maar ook vandaag openen een nieuw vakje in onze adventskalender die loopt vanaf 6 tot en met 24 december. Deze keer maak je kans op een HUAWEI Watch Fit New t.w.v. 129,98 euro! Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2021

Elke werkdag een kans op een prijs, dat klinkt toch prima? En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen. Hiermee maak je aankomende weken elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 6 tot en met 24 december waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de tofste gadgets. Iedere werkdag opent er een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Woensdag 15 december: maak kans op een HUAWEI Watch Fit New t.w.v. 129,98 euro!

Deze smartwatch van HUAWEI heeft een rechthoekig AMOLED-scherm van 1,64 inch en een resolutie van 280 x 456. De automatische helderheidsaanpassing zorgt voor een betere weergave in het zonlicht, terwijl je de wijzerplaten eenvoudig kunt aanpassen bij je dagelijkse look.

Huawei Watch Fit New

Met één acculading kan je met de HUAWEI Watch Fit New wel tien dagen vooruit. En is je horloge dan toch een keer leeg? Met de snellaadfunctie kan het horloge na vijf minuten laden weer een dag mee!

Door mee te doen maak je kans op de zwarte versie van de HUAWEI Watch Fit New. Je krijgt er bovendien een setje bandjes bij.

Voor deze winactie willen we HUAWEI bedanken voor het beschikbaar stellen van de Watch Fit New! De adviesprijs bedraagt 129,98 euro.

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 6 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke dag rond 15.00 publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin je wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned redactie volledig random een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website.

Een voorbeeld:

  • Maandag 6 december werd de eerste dagprijs bekend gemaakt rond 15.00 uur;
  • Je inzending insturen kon dus tot en met 7 december 14.00 uur;
  • Op dinsdag 7 december openden we rond 15.00 een nieuw vakje in de overzichtspagina en verscheen er weer een los winactie-artikel op iPhoned;
  • Op de overzichtspagina van de adventskalender zijn de namen van de winnaars te vinden.

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze iPhoned-adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2021-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen