De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

iPhoned-adventskalender (17-12-2021): win een Smart Lock van Bold t.w.v. €199!

Piet-Jan Lentjes
17 december 2021, 15:00
3 min leestijd
iPhoned-adventskalender (17-12-2021): win een Smart Lock van Bold t.w.v. €199!

Het weekend staat voor de deur, maar niet voordat we weer een vakje open hebben gemaakt van onze adventskalender, die loopt vanaf 6 tot en met 24 december. Vandaag maak je kans op een Smart Lock van Bold. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2021

Elke werkdag een kans op een prijs, dat klinkt toch prima? En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen. Hiermee maak je aankomende weken elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 6 tot en met 24 december waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de tofste gadgets. Iedere werkdag opent er een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Vrijdag 17 december: maak kans op een Smart Lock van bold t.w.v. 199 euro

Daar sta je dan voor de voordeur: twee volle boodschappentassen, een derde tas met kerstcadeaus en je kunt je sleutels weer eens niet vinden. Of… nog erger: je bent je sleutels altijd kwijt. Met de Bold Smart Lock behoren dit soort situaties tot het verleden. Dit slimme slot herkent via Bluetooth op jouw smartphone wanneer je voor de deur staat en activeert én deactiveert het slot. Wanneer jij dus met je handen vol tassen arriveert, hoef je je smartphone niet uit je tas te halen om de deur te openen.

Bold smartlock

Vrienden, buren, familieleden of de schoonmaker geef je op vastgestelde tijden toegang via de Bold App. Handig tijdens vakanties of als je er simpelweg even niet bent. Tenslotte is de Bold Smart Lock ook nog eens superveilig: het merk voldoet aan de hoogste standaarden voor inbraakveiligheid, twee-factor authenticatie en extra encryptie. Kortom, nooit meer gehannes met sleutels én ongewenste gasten blijven buiten! De installatie heb je binnen 5 minuten gefikst. Het slimme slot is makkelijk in gebruik via je telefoon of je persoonlijke pincode. Zeg nou zelf: het leven is toch te kort om je druk te maken over alles wat met sleutels te maken heeft?

Voor deze winactie willen we Bold bedanken voor het beschikbaar stellen van de Smart Lock! De adviesprijs bedraagt 199 euro.

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 6 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke dag rond 15.00 publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin je wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned redactie volledig random een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website.

Een voorbeeld:

  • Maandag 6 december werd de eerste dagprijs bekend gemaakt rond 15.00 uur;
  • Je inzending insturen kon dus tot en met 7 december 14.00 uur;
  • Op dinsdag 7 december openden we rond 15.00 een nieuw vakje in de overzichtspagina en verscheen er weer een los winactie-artikel op iPhoned;
  • In de overzichtspagina van de adventskalender is de naam van de winnaar te vinden.

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze iPhoned-adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2021-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen