De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

iPhoned-adventskalender (16-12-2021): win een slimme rook- en koolmonoxidemelder t.w.v. €199,98!

Piet-Jan Lentjes
16 december 2021, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (16-12-2021): win een slimme rook- en koolmonoxidemelder t.w.v. €199,98!

Het is weer tijd om een nieuw vakje te openen in onze iPhoned adventskalender, die loopt vanaf 6 tot en met 24 december. Vandaag maak je kans op een slimme rookmelder én een koolmonoxidemelder t.w.v. €199,98 van Netatmo!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2021

Elke werkdag een kans op een prijs, dat klinkt toch prima? En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen. Hiermee maak je aankomende weken elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 6 tot en met 24 december waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Wat je kan winnen varieert van cadeaubonnen tot de tofste gadgets. Iedere werkdag opent er een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Donderdag 16 december: maak kans op een slimme rook- en koolmonoxidemelder van Netatmo t.w.v. 199,98 euro!

Maak je huis superveilig met deze slimme rookmelder en slimme koolmonoxidemelder van Netatmo. Door vandaag mee te doen maak je kans op beide apparaten! De slimme koolmonoxidemelder meet het koolmonoxideniveau in je huis. Koolmonoxide een onzichtbaar, reukloos en mogelijk dodelijk gas dat vrij kan komen bij een verbranding. Dreigt er gevaar voor een koolmonoxidevergiftiging in je huis? Dan laat de slimme melder het alarm (van 85 dB) afgaan en krijg je meteen een waarschuwing op je smartphone.

Als er bij je thuis brand uitbreekt, geeft de Intelligente rookmelder een krachtig 85 dB alarm af. Er wordt dan ook meteen een melding naar je smartphone gestuurd, zelfs wanneer je op dat moment niet thuis bent.

Voor deze winactie willen we Netatmo bedanken voor het beschikbaar stellen van de slimme rookmelder en slimme koolmonoxidemelder. Beide met een adviesprijs van 99,99 euro.

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 6 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke dag rond 15.00 publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin je wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned redactie volledig random een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website.

Een voorbeeld:

  • Maandag 6 december werd de eerste dagprijs bekend gemaakt rond 15.00 uur;
  • Je inzending insturen kon dus tot en met 7 december 14.00 uur;
  • Op dinsdag 7 december openden we rond 15.00 een nieuw vakje in de overzichtspagina en verscheen er weer een los winactie-artikel op iPhoned;
  • In de overzichtspagina van de adventskalender is de naam van de winnaar van 6 december te vinden.
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen