iPhoned-adventskalender (10-12-2021): win een Ajax Systems StarterKit t.w.v. 672 euro!

Piet-Jan Lentjes
10 december 2021, 15:00
2 min leestijd
iPhoned-adventskalender (10-12-2021): win een Ajax Systems StarterKit t.w.v. 672 euro!

Het vijfde vakje op onze adventskalender die loopt vanaf 6 tot en met 24 december mag open! Vandaag maak je kans op een StarterKit beveiligingskit van Ajax Systems!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned-adventskalender 2021

Elke dag kans op een leuke prijs, dat klinkt toch prima? En dat is precies wat we met onze iPhoned-adventskalender doen. Hiermee maak je aankomende weken elke werkdag kans op vele prijzen van allerlei fabrikanten. De actie loopt van 6 tot en met 24 december waardoor je kunt rekenen op minimaal 15 cadeaus.

Een nieuwe dag, dus weer een nieuwe winkans. Vandaag geven we de StarterKit Cam Plus weg van Ajax Systems. Lees snel verder waarom je deze wil winnen.

Vrijdag 10 december: maak kans op een Ajax Systems StarterKit Cam Plus t.w.v. 672 euro

Met de StarterKit Cam Plus van Ajax Systems kun je zonder zorgen van huis, want het systeem zorgt ervoor dat dieven en indringers geen kans maken om bij je kostbare spullen te komen. De kit bevat een bedieningspaneel, een bewegingsdetector met camera, een openingsdetector en een afstandsbediening, dus je hebt er geen omkijken meer naar.

Alle toestellen zijn gebruiksklaar en hebben voorgeïnstalleerde batterijen. Met de app verbind je de apparaten en test je de detectiezones.

De Ajax Systems StarterKit wordt beschikbaar gesteld door Ajax Systems! De adviesprijs bedraagt 672 euro.

Hoe maak ik kans op een prijs?

Vanaf 6 december moet je iPhoned goed in de gaten houden, want elke dag rond 15.00 publiceren we een nieuwsbericht op iPhoned! In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin je wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen tot en met 14.00 de volgende dag en vervolgens kiest de iPhoned redactie volledig random een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op en zodra dat gelegd is, maken we die persoon bekend op onze website.

Een voorbeeld:

  • Maandag 6 december werd de eerste dagprijs bekend gemaakt rond 15.00 uur;
  • Je inzending insturen kon dus tot en met 7 december 14.00 uur;
  • Op dinsdag 7 december openden we rond 15.00 een nieuw vakje in de overzichtspagina en verscheen er weer een los winactie-artikel op iPhoned;
  • In de overzichtspagina van de adventskalender zijn de namen van de winnaars te vinden.

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze iPhoned-adventskalender? Bekijk dan ons iPhoned-adventskalender 2021-overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen