‘Apple Music wordt zes maanden gratis voor studenten’

Lars Paijmans
10 juli 2019, 13:18
2 min leestijd
‘Apple Music wordt zes maanden gratis voor studenten’

Ben je een student en heb je Apple Music nog nooit geprobeerd? Dan is dit een mooi moment om dat wel te doen, want de muziekdienst van Apple is nu een half jaar gratis.

Apple Music voor studenten nu een half jaar gratis

Apple zet scholieren en studenten deze week in het zonnetje met de jaarlijkse Back to School-actie. Hiermee krijgen studenten die Apple-producten kopen er een gratis Beats-koptelefoon bij.

Maar daar blijft het niet bij. Appleosophy ontdekte dat studenten voortaan ook twee keer langer gratis naar Apple Music kunnen luisteren dan de rest van de gebruikers. De gratis proefperiode van drie maanden is verdubbeld, zodat je nu een half jaar vrijblijvend gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die Apple Music te bieden heeft.

De actie die Appleosophy ontdekte lijkt nog niet zichtbaar te zijn op de website, maar dit kan spoedig volgen. Zodra dit zichtbaar is, werken we dit bericht bij.

Apple Music studenten

Dit aanbod is enkel beschikbaar voor studenten die geregistreerd staan bij hun campus en als ze nog nooit eerder een gratis proeflidmaatschap op Apple Music hebben gekregen. Dit werkt op dezelfde manier als het kopen van een iPad of Mac met studentenkorting. Apple gebruikt hiervoor het Unidays-programma waarmee je jezelf kunt aanmelden via deze link.

Na de periode van zes maanden wordt het abonnement automatisch omgezet in een studentenabonnement van 4,99 euro per maand. Zeg je Apple Music echter tijdig weer op, dan kun je de muziekdienst proberen zonder je portemonnee te hoeven trekken.

Apple Music of Spotify? Wat kies jij

Apple Music blijft doorgroeien, terwijl Apple zo nu en dan nieuwe functies introduceert voor de muziekdienst. Toch is Spotify nog steeds de absolute marktleider als het om streamingdiensten gaat. In een uitgebreide test hebben wij de twee daarom naast elkaar gezet, om erachter te komen wat nu eigenlijk de beste muziekdienst is voor de meeste mensen. Je leest er alles over in onze Apple Music vs Spotify-vergelijking.

Meer over Apple Music

Bron: Appleosophy
Categorie: Apple
Spotlight: Apple Music

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's