Apple Music nu de helft goedkoper voor Nederlandse en Belgische studenten

Lars Paijmans
30 november 2016, 8:35
2 min leestijd
Apple Music nu de helft goedkoper voor Nederlandse en Belgische studenten

Net op tijd voor de feestdagen: Apple Music is vanaf nu een stuk goedkoper geworden voor Nederlandse en Belgische studenten. Met de Apple Music studentenkorting betaal je namelijk geen tien maar slechts vijf euro per maand.

Lees verder na de advertentie.

Apple Music studentenkorting in Nederland en België

De Apple Music studentenkorting was al langer beschikbaar in landen als Duitsland en de Verenigde Staten. Het studentenabonnement is identiek aan het normale lidmaatschap, met als enige verschil dat je er de helft minder voor betaalt.

Apple Music studentenkorting

De enige voorwaarde die Apple stelt is dat je ingeschreven staat bij een hogeschool of universiteit. Op de Nederlandse website van Apple Music staat het studentenabonnement nog niet genoemd, maar dat zal waarschijnlijk in de loop van de dag veranderen.

Op dat moment krijgen we ook meer zekerheid over hoe Nederlandse en Belgische studenten zich voor de Apple Music studentenkorting kunnen aanmelden. In andere landen wordt het zogenaamde UNiDAYS-systeem gebruikt om te bevestigen dat je een student bent. Een andere optie is om op het WiFi-netwerk van je campus aan te melden of je school-mailadres te gebruiken.

Met de komst van deze speciale prijs voor studenten, is Apple Music ineens een stuk interessanter geworden voor jongere luisteraars. Hoewel Spotify namelijk ook een soortgelijke korting heeft, is deze niet in Nederland of België beschikbaar. Bovendien is een korting van 50 procent niet mis, vooral omdat je er gewoon onbeperkt muziek mee kunt streamen, downloaden en afspeellijsten kunt maken.

Apple Music werd met de komst van iOS 10 nog helemaal vernieuwd. De muziekdienst kreeg een nieuwe lik verf, zodat je er als gebruiker gemakkelijker doorheen kunt bladeren. In onze review van Apple Music lees je precies waar we wel en niet over te spreken zijn.

Lees ook: Review: Vernieuwd Apple Music is weer een stap in de goede richting

Lees het laatste nieuws over Apple Music

Categorie: Apple
Thema: Apple Music

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen