Apple-event officieel op 27 maart met iPhone SE 2 en meer

Lars Paijmans
16 maart 2018, 20:46
2 min leestijd
Breaking
Apple-event officieel op 27 maart met iPhone SE 2 en meer

Apple heeft het Apple maart-event 2018 officieel aangekondigd. Op dinsdag 27 maart onthult Apple waarschijnlijk de iPhone SE 2, nieuwe iPads, een MacBook Air en meer.

Lees verder na de advertentie.

Apple maart-event 2018 officieel

Net als voorgaande jaren heeft Apple zojuist een uitnodiging verstuurd voor de eerste keynote van 2018. Op 27 maart wordt een nieuw Apple-event georganiseerd in Chicago, op de Lane Tech College Prep High School. Het event zou voornamelijk in het teken staan van educatie. Zoals altijd kun je het evenement live volgen, omdat het in zijn geheel met een livestream op Apples website staat.

Wat we tijdens dit evenement precies te zien krijgen, wil Apple natuurlijk nog niet zeggen, maar de geruchten liegen er niet om. De afgelopen maanden hebben we al tal van aanwijzingen gekregen die niet alleen naar dit evenement wijzen, maar ook naar de producten die er worden getoond.

Lees ook: Apple maart-event 2018: onze 6 verwachtingen op een rij

Apple Maart event 2018 verwachtingen

iPhone SE 2, nieuwe MacBook en meer

Zo zal de iPhone SE 2 de grote klapper van de avond zijn, de opvolger op de populaire 4 inch-iPhone die goede prestaties betaalbaar maakte. Maar daar blijft het niet bij. Apple zou ook nieuwe iPads voor ons in petto hebben, samen met een gloednieuwe betaalbare MacBook Air met Retina-display.

Tot slot hangen er nog veel andere projecten en mogelijke aankondigingen in de lucht. Zo hebben we al lang niks gehoord over de Mac Pro en wordt het langzaam maar zeker ook tijd dat Apple ons meer vertelt over de tv-dienst waar het bedrijf al maanden aan werkt.

iPhoned zal die avond uiteraard uitgebreid verslag doen van deze keynote. Houd ons de komende dagen dus in de gaten, en maak je agenda alvast vrij voor de bewuste avond op 27 maart. Dan kun je samen met ons zien wat Apple dit voorjaar voor ons in petto heeft. Download alvast onze app en schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone SE
Apple iPhone SE

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen