Terrasje pakken? Vind het gezelligste café met mijnKroeg

Gijs Ettes
10 juni 2014, 14:05
2 min leestijd
Terrasje pakken? Vind het gezelligste café met mijnKroeg

Naarmate het kwik stijgt en we steeds meer kunnen genieten van de stralende zon, lopen de terrassen langzaam maar zeker vol. Maar hoe weet je nu bij welke kroeg je het beste terecht kunt voor een verfrissend biertje of wijntje? Met mijnKroeg zie je waar het te doen is en krijg je (op termijn) bovendien leuke deals als gratis consumpties en toegang tot evenementen.

Lees verder na de advertentie.

Vind de beste kroeg of uitgaansgelegenheid

mijnkroeg

Er zijn al apps in de App Store beschikbaar die je helpen om het kaf van het koren te snijden voor wat betreft cafés, maar mijnKroeg pakt het ambitieuzer aan. De makers geven aan op korte termijn naast de Nederlandse horeca ook die in België, Spanje en Curaçao doorzoekbaar te maken.

In 2020 willen ze actief zijn in zo’n 50 landen, zodat gebruikers op alle populaire plekken snel een geschikte kroeg, club of uitgaansactiviteit kunnen vinden. Het huidige Nederlandse aanbod bestaat uit 10.000 horecagelegenheden waarvan er steeds meer hun agenda, activiteiten en aanbiedingen ter beschikking stellen.

MijnKroeg werkt overigens bijzonder rechttoe rechtaan. Vanuit het hoofdscherm kun je schakelen tussen kroegen en activiteiten in jouw buurt, deze toevoegen aan je favorieten en meer informatie lezen. Denk aan recensies, openingstijden en feestjes die nog gaan plaatsvinden.

mijnkroeg

Door je Facebook- of Twitter-accounts te koppelen (niet verplicht), haal je voor honderden locaties de foto’s en activiteiten binnen. Verder is er een zoekfunctie en zie je alle kroeg in de buurt op een overzichtelijk kaartje.

Meer functies voor mijnKroeg

Vanaf half augustus is er ook een Deals-functie beschikbaar die gebruikt kan worden om korting te krijgen bij het aanschaffen van een alcoholische versnapering. Daarvoor hoef je als gebruiker alleen een knop in te drukken en je iPhone te laten zien; super simpel dus.

De huidige versie van mijnKroeg is gratis te downloaden via onderstaande link, vereist iOS 7 en tenminste 9,4MB aan vrije opslagruimte. Een versie voor Android volgt begin augustus.

BarDoggy - Persoonlijke uitgaansgids

BarDoggy

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

BarDoggy - Persoonlijke uitgaansgids
BarDoggy - Persoonlijke uitgaansgids
BarDoggy - Persoonlijke uitgaansgids
BarDoggy - Persoonlijke uitgaansgids
BarDoggy - Persoonlijke uitgaansgids
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu