De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Eerste Apple TV unboxing verschijnt op YouTube

Rutger Otto
12 september 2015, 11:06
2 min leestijd

Deze video geeft een goed beeld van hoe de Apple TV en de Siri-afstandsbediening eruit zien. Lees snel verder als je wil weten wat er in de Apple TV-doos te vinden is.

Lees verder na de advertentie.

Apple TV unboxing

Apple kondigde de nieuwe Apple TV afgelopen week tijdens het speciale event in San Francisco aan. Het duurt nog tot eind oktober tot het apparaat in de winkels ligt, maar YouTuber Andru Edwards van GearLive heeft alvast een doos in handen. Het lijkt het echte werk.

Edwards heeft er een video over gemaakt die niet per se nieuws toont, maar wel laat zien hoe de doos eruit ziet en hoe de onderdelen er in zijn verpakt. Daarnaast is het fijn om de Apple TV alvast buiten de beveiligde en strakke wereld van Apple te zien in bewegend beeld.

apple tv apple-event samenvatting

Wat zit er in de doos?

In de vier minuten-durende video pakt Andru Edwards de doos uit. Hij toont niet alleen de Apple TV zelf, maar ook meegeleverde accessoires. Zo zien we de Siri Remote, die bestaat uit aluminium met glazen touchpad en wat lijkt op klikknopjes. Er zitten twee microfoons in, één in het touchpad en één achterop de afstandsbediening. Het is de vraag of wij dezelfde afstandsbediening krijgen in Nederland en België, omdat Siri op de TV hier niet direct na release werkt. Verder wordt ook een Lightning-kabel meegeleverd voor de stroomtoevoer.

Wel jammer is dat Edwards zijn Apple TV niet even aan een televisie hangt voor een eerste indruk. Dat had getoond hoe de Apple TV buiten de demo-omgeving van Apple werkt.

Meer over de nieuwe Apple TV

De Apple TV wordt eind oktober verwacht. Nederlandse prijzen zijn op het moment van schrijven nog niet bekend. De settopbox komt er in twee maten: één met 32GB voor 149 dollar en één met 64GB voor 199 dollar. De derde generatie Apple TV blijft los verkocht worden naast de nieuwe versie, maar wordt niet voorzien van het besturingssysteem tvOS of een App Store.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu